opel corsa yakıt filtre havası hatası

tamer_inci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar ,

Opel corsa 2007 1.3 cdti aracım var.Yakıt filitresini değiştirmeme rağmen kontagı açtığımda motor hatası (araba üzerindeki anahtar işaretli simge-motor çalışırken hata almamaktayım.) gitmemektedir.Araba çalıştığında ekranda sp4 hatasını görmekteyim. kitapçığa baktığımda yakıt filitresinin havasının alınması gerektiği yazıyor.Ancak ben yakıt filtresini yeni değiştirdim.Sizce bu sorun neden kaynaklı olabilir ?

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    5.9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Yakıt filitresi yeni olabilir,akaryakıtınızda su birikimi oluştu ise filitre değişmez suyu alınacak.
Bunu ister siz ister servise götürün suyunu alsınlar..
bunun için yakıt ısıtıcı soketi sökülecek, filitre kutusu yerinden sökülecek altında vidası var kontak çevirilecek motor çalıştırılmayacak basınc hazırlaması için elinize bir plastik kutu alıp alt vidayı açmadan altına tutun ve vidayı hafif akaryakıt gelsin bardak veya plastik dolunca tekrar vidayı sıkın böylece sulu yakıtı boşaltmış olursunuz ve filitre kutusunu akaryakıt ısıtıcı soketini takın yerine oturtup monta edin bu kadar
resimde arkasında vidali çıkıntı suyunu alma yeri
1318758_0.jpg

Merhabalar ,

Opel corsa 2007 1.3 cdti aracım var.Yakıt filitresini değiştirmeme rağmen kontagı açtığımda motor hatası (araba üzerindeki anahtar işaretli simge-motor çalışırken hata almamaktayım.) gitmemektedir.Araba çalıştığında ekranda sp4 hatasını görmekteyim. kitapçığa baktığımda yakıt filitresinin havasının alınması gerektiği yazıyor.Ancak ben yakıt filtresini yeni değiştirdim.Sizce bu sorun neden kaynaklı olabilir ?

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Sayın yeni üyemiz. Forumda Yeni üyelere ait bölümde kendinizi ve aracınızı tanıtmanız gerekmektedir.

İlk mesaj üye arşivi adı adlı bölümde olmalıdır. Teşekkürler keyifli forumlar...

Geri