Opel Corsa İçin koltuk kılıfı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fincan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
F

Fincan

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hepinize selam geçen hafta itibariyle ile sıfır opel corsa aldım.Malum sıfır arabaya insanın gözü gibi bakması gerekiyo.Koltuk naylonlarını soktukten sonra diyorum düzgün bi kılıf takıyım varmı tavsiyeniz herhangi bi website yada dukkan.Fındıkzade/istanbul tarafında oturuyorum yakın bir yer olursa tercihim.:)

ohh severım boyle bınıcıyı... sen gozun gıbı bakarsın. ben alırım ıkıncı el pıyasasından 500 lıra daha pahalıya senın arabanı. sıfır gıbı arabaya bınerım. ıyıkı varsınız :)

napcaksın kılıfı yılda bir temizlersin güzelcene binersin

yapmayın öyle birşey.. sıfır koltuğa oturmanın zevkinden maruz kalmayın derim.. bu arada ilk mesajınız.. forum kurallarımız gereği kendinizi üye arşivinde tanıtmanız gerekmektedir. hoşgeldiniz..

Ben bir sürü para verip sıfır araba alacağım. Sonra kirlenmesin diye koltuklara kılıf geçirip öyle kullanacağım. Sattığım adam 0 koltukların sefasını sürecek yok öyle birşey. Kullanın o şekilde. Çok kirlenirse detaylı bi iç temizlik yaptırırsınız pırıl pırıl olur.

Zaten aracınız 2007 ve üstü Corsa D ise koltuk kılıfı takmayın çünkü perde airbagleri sağlıklı çalışmaz olası bir kaza anında.

Arkadaşlar hepinize selam geçen hafta itibariyle ile sıfır opel corsa aldım.Malum sıfır arabaya insanın gözü gibi bakması gerekiyo.Koltuk naylonlarını soktukten sonra diyorum düzgün bi kılıf takıyım varmı tavsiyeniz herhangi bi website yada dukkan.Fındıkzade/istanbul tarafında oturuyorum yakın bir yer olursa tercihim.:)

Valla ben BİM'den almıştım 30TL'ye hem kaliteli çıktı. Hemde montaj yapan eleman kaliteli iş yaptı cuk diye oturdu.

Zaten aracınız 2007 ve üstü Corsa D ise koltuk kılıfı takmayın çünkü perde airbagleri sağlıklı çalışmaz olası bir kaza anında.

Bu konuda katılıyorum. Eğer koltuklarda Airbag varsa varsın koltuk kirlensin. Canından önemli değil ya hem bak sefasını 2. El alanlar sürecekmiş :)

Geri