herkese selamlar oncelıkle konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum yenı aranıza katıldım sımdıden ozur dılıyorum
sorunum söle
corsa d aracımda h7 zenonlar vardı orjınal farların ustunde
gecen hafta junyan angel ve zenon sıslere zenon seklınde bı kombınasyon yaptım aracıma goruntu mukemmel oldu ama gece gorus acısı 0 tamamen yerı gosterıyor onumdekı aracı bıle goremıyorum gıderken
far ayarı yapılması lazım dedıler gıttım far ayarlatmaya adam denedı ugrastı vıdaları bı o yana bı bu yana cevırdı onunede far ayar makınesını tuttu nafıle. sag far normal sol far yerı gosterıyor
ne yapmam gerekıyor fıkırlerını beklıyorum
GALERİCİ adlı uye arkadasımızda ozelde konustum oda corsa d sahıbı
merceklerı deıstırmem gerektıgını soledı

GÖrünüş etkileyici ama normal far zenonları yaktıgımda gorus acısı tamamen yerı gosterıyo
sorunum söle
corsa d aracımda h7 zenonlar vardı orjınal farların ustunde
gecen hafta junyan angel ve zenon sıslere zenon seklınde bı kombınasyon yaptım aracıma goruntu mukemmel oldu ama gece gorus acısı 0 tamamen yerı gosterıyor onumdekı aracı bıle goremıyorum gıderken
far ayarı yapılması lazım dedıler gıttım far ayarlatmaya adam denedı ugrastı vıdaları bı o yana bı bu yana cevırdı onunede far ayar makınesını tuttu nafıle. sag far normal sol far yerı gosterıyor
ne yapmam gerekıyor fıkırlerını beklıyorum
GALERİCİ adlı uye arkadasımızda ozelde konustum oda corsa d sahıbı
merceklerı deıstırmem gerektıgını soledı

GÖrünüş etkileyici ama normal far zenonları yaktıgımda gorus acısı tamamen yerı gosterıyo