opel corsa cdti njoy mp3 çalar sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan klm8383
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

klm8383

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar benim sorunum mp3 çaları açıyorum fakat kontağı kapattığım halde mp3 çalar kapanmıyor elimle kapatmam gerekiyo daha önceleri böyle bi sorun yoktu ayrıca fazla yüksek sesle müzik dinlediğimde ses kısılıyo cd ısınıyo yardımcı olursanız tşk ederim şimdiden

kontağı kapatıp anahtarı çektiğinizde kapanır teyp. kısılması da sesi fazla açık kaldığı zaman kendini korumaya alıyor teyp ısınmaya karşı önlem yani bi nevi. belli bi zamandan sonra geçer o kısılma opellerde var çünkü bu. saygılar.

kontağı kapatıp anahtarı çekmeme rağmen teyp çalışıyor elimle kapatmak zorunda kalıyorum bazen acele işim olunca açık kalıyo hatta 1 gece boyunca açık kalırsa akü biter diye korkuyorum bi ayarı filan varmı acaba

forumda bi araştır. teyp menüsünde bi ayarı var sanki diye hatırlıyorum.

tamam tşk ederim

teyp ayarlarından halledebilirsin.. ignition ayarıdır... ;)

basit bi ayarı var

arkadaşlar basit bi ayarı var diyosunuzda zahmet olmazsa bide açıklasanız nasıl yapılıyo :)))

arkadaşlar basit bi ayarı var diyosunuzda zahmet olmazsa bide açıklasanız nasıl yapılıyo :)))

Cok Komik;

Bildigini bilenler ile bilmedigini bilenler ya da bidigini bilmeyenler ile bilmedigini bilmeyenler arasindaki yazismalardan bir sonuc cikamiyor galiba...

Cok Komik;

Bildigini bilenler ile bilmedigini bilenler ya da bidigini bilmeyenler ile bilmedigini bilmeyenler arasindaki yazismalardan bir sonuc cikamiyor galiba...

hahahhahaa

Geri