merhabalar. ben bugün sanayide anahtar kopyalatmak istedim 300-400 lira fiyat verdiler. çok pahalı geldi. daha uyguna kopyalayabilir miyim veya dışarıdan anahtar alıp herhangi bir anahtarcı bunu yapabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, verilen fiyat içinde kopyalama, anahtar kabı ve anahtar içindeki çip dahilse fazla değil aslında. Tabi dışarıdan alıp ta yaptırabilirsiniz ama aşağı yukarı aynı rakamlara gelir. Bizim esnaf dışarıdan parça getirince işçiliği yükseltmeyi severmerhabalar. ben bugün sanayide anahtar kopyalatmak istedim 300-400 lira fiyat verdiler. çok pahalı geldi. daha uyguna kopyalayabilir miyim veya dışarıdan anahtar alıp herhangi bir anahtarcı bunu yapabilir mi
evet hepsi dahil. o zaman sanayide yaptırayım daha iyiMerhaba, verilen fiyat içinde kopyalama, anahtar kabı ve anahtar içindeki çip dahilse fazla değil aslında. Tabi dışarıdan alıp ta yaptırabilirsiniz ama aşağı yukarı aynı rakamlara gelir. Bizim esnaf dışarıdan parça getirince işçiliği yükseltmeyi severpazarlıkla 300 TL yaptırabilirseniz hiç düşünmeyin.