Opel Combo Turbo Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

senkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bir adamla yanıma geldi.Bu araba kaç km de dedi.Bende 40000 km' de dedim.Bu arabayı kısa bi zaman sonra sat bunların turbolarında bi kart var o belli bi km de yanıyo benimki yandı 3000 ytl masraf açtı başıma dedi.
Hatta bu arıza Combo'larda hastalık falan dedi.Ben aracımdan çok memnunum herhangi bir sorunu yok ama sizin bu konu ile ilgili bilginiz varsa ve paylaşırsanız, sevinirim.

Benim bildiğim turbonun üzerinde hiç bir kart falan yok belki o adam başka birşeyi kastetmiş olabilir.

arkadasim eski sanayide hunter opel servisi war orda gokhan ustayla konus bi sIkintin warsa kesin cozer ben arabayi servise goturdugumde bi combonun turbo problemini cozuyordu

turboda kart :S

yakıt pompa beyni demek istemiştir.bişey olmaz.daha vakti var bozulmak için......

ya bende dedimya çok anlamadım turbo ile ilgili bi karttan bahsetti ne olabileceğini yada bu araçlarda böyle bir sorun olup olmadığını size danışmak istedim

walla bende vardı 2004 1,7 sıfır almıştım 120,000 km sattım. hiç bir sıkıntı olmadı sadece peryodik bakımlarını servisinden yaptırdım o kadar.

valla 180 binde vectra ve maşallah hiç bir sıkıntısı yok turbosuyla ilgili hurafe bunlar sen hoyratça kullanmazsan bişiy olmaz...

kesinlikle hoyratca kullanma servis bakımlarınıda yap arabanı bir bebek gibi sev kolla seni yolda koymaz

pompa beyını horatça ve bebek ilgisiyle alakası yok tamamen bu araçlarda bı hastalık vaktı zamanı gelınce yolda bırakır

Geri