opel ci arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum

clashasan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım sizlerden yardım ve önerilerinizi bekliyorum ....marka arabamı yakıt tüketimi fazla olmasından sattım yani lpg de şehir içi 22 kuruş aşağı indiremedim şimdi astra almak istiyorum 1.6 16v ecotec motorlular daha çok tutuluyormuş bu arada bütcem çok değil almadan önce nelere dikkat etmeliym arabanın öncelikli baktırmam gerektiren bir şeyi varmı son olarak opel astra GL 1995 model gri 1.6 16v bir araba buldum tüplü görünüş itibariye temiz sizce ne kadar eder ne kadara alınırsa iyidir fikirlerinizi bekliyorum.:confused:

Hasan abi öncelikle foruma hoşgeldin 95 astra f kasa baktığın model herşeyden önce kaportasına motoruna baktır bir test sürüşü yap bakalım fiyatlarda 9000 ile 10500 arası gibi değişir diye düşünüyorum.

ilgin için teşekkür 9500 tl anlaşacaz uygunmudur birde aklıma takılan f molellerin kronik sorunu varmıdır birde benzinde şiçi ne kadar veya lpg de ş.içi ne karadar yakıyor ?

Yaşı ileri araçlar genellikle yani sahibini üzer o yüzden beyendiğin arabayı ciddi şekilde kontrol ettir. Bu işi çok iyi yapan yerler var.

Geri