opel chip uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihan057
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihan057

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Son düzenleme:
camonrail basinc sensoruna takilan bir chip bunun benzerini bende gecen inceledim alman sayfasindan ayni ürünmü bilmiyorum..%20 yakit tasarufu ve astrdan 135 beygir 240 tork cikariyor..alanlar linkinde memnun görünyor..
fazla bilgim yok ama ilgim dahilinde..alan varsa bende bilmek isterim..
ben alirsam almanyadan düsünüyorum..

ben aynı mantıkla çalışan çipi 3 yıl astra h 1.3 cdti ile kullandım. çok memnundum. şimdi yeni aldığım meriva ile kullanıyorum ve gene çok memnunum. aldığım arkaddaşda almanyadan getirip satıyordu. ozaman için 200 tl gibi almıştım

hangi marka idi hani bilelim memnun olunan markayi.reklam degil hani alirsak tavsiye amacinda

bende bunun aynısından var corsada kullanıyorum gayet güzel 105 lik meganelar hondalar falan hikaye kalıyor tavsiye ederim pro olanının 600 e almıştım ben yakıt tasarıfıda geldiği mod f f ondan kullanırsan sorun yok ama ben soldaki f olanı 3 yaptım biraz arttı çok hafifte duman var ama koltuktan zor ayrılıyorsun gaza basınca

Son düzenleme:
camonrail basinc sensoruna takilan bir chip bunun benzerini bende gecen inceledim alman sayfasindan ayni ürünmü bilmiyorum..%20 yakit tasarufu ve astrdan 135 beygir 240 tork cikariyor..alanlar linkinde memnun görünyor..
fazla bilgim yok ama ilgim dahilinde..alan varsa bende bilmek isterim..
ben alirsam almanyadan düsünüyorum..

abi almanyaya bunun sitesinden kapıda ödeme seçeneğine varmış bilgin olsun

bende kullanıyorum powerbox marka memnunum istanbul içi kullanım ortalama yakıt tüketimim kışın klima kapalı devamlı sıfırlamama rağmen 5.2-5.3 çıkıyor. çip kullanmayınca tüketim 6 yı buluyor ve sanki arkasında bişey bağlı gibi gidiyor.
ancak çip takılıyken gaza yüklenince, zengin karışım yakan motor, hızlanmanın yanında arkadan siyah duman attırımı kamyon gibi çok oluyor.

bu chıpı nerden temın edebılırız ve fıyatı ne kadar acaba

Geri