opel cam kızagı

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar camı kaldırırken birden yamuldu...elimizle ve otomatikle kapattık...camı tutan kızak crümüş galiba..aynısı dogan da olmustu 10 liraya platik bir aksam aldık halolmustu....opelde durum nasıl degiştiren varmı..

arkadaslar camı kaldırırken birden yamuldu...elimizle ve otomatikle kapattık...camı tutan kızak crümüş galiba..aynısı dogan da olmustu 10 liraya platik bir aksam aldık halolmustu....opelde durum nasıl degiştiren varmı..

benimkide aynısı oldu duruyor 2 haftadır kapalı...opelde de aynı durum var galiba...kızak gibi bişey varmış...

arkadas 60 ytl parca masrafı var dedi sok oldum...yaw camı tutan bir aksam bu kadar olurmu diye düşünüyorum...insallah 20 ytl yi gecmez...

Benim arabada da buna benzer bir sorun var. Camı kaldırıyorum ama yamuk çıkıyor ve yuvasına tam oturmuyor. Aceba benimki de mi kızaktandır?

yay gibi bir aparat üzerinde gelip giden bir kızak var bu kızak camı kaldırıp indiriyor cam yamuk çıkıyorsa problem kızakla birlikte kızağın üzerinde çalıştığı yaydanda olabilir iyi bir kaportacı bunu halleder
tavsiyedir opel servisine uğramayın

Benim arabada da buna benzer bir sorun var. Camı kaldırıyorum ama yamuk çıkıyor ve yuvasına tam oturmuyor. Aceba benimki de mi kızaktandır?

bendede aynı yamuk kalkıyordu...birden bozuldu....

kardeş benimde arka sağ com izmire giderken küt diye ses geldi ve cam düştü. elle kaldırdım 2 gün bekledi istanbula gelince yaptırdım.bende otomatik cam kaldırma var her kapıları kitlediğimde o camı açık görüm kapamaya çalışıyormuş ve iç tesisatının hepsıni dağıtmış teli koparmış plastik dişliler düm düz olmuş dikkat edin bence önemsememezlik yapmayın 70 ytl ye hallettik arkadaşım yaptı.

geçen sene 30 ytl'ye halletmiştim ama yine problem var...

bu sorunuda halletmistim.. yazayım dedim. cam kızaktan cıkmıs..kızağa oturtum kerpetle sıktılar..bakıma para verdiğim için bundan para almadılar...

bende her maraka aracların cam kızağı malzemelerı var bilgilerinize

Son düzenleme:
Geri