opel bayisi en uygun fiyat ?

stigma4885

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar, yeni kasa opel astra hb için en uygun fiyatı hangi bayii veriyor acaba? sizce kaça kadar fiyat düşerler??

arkadaşlar, yeni kasa opel astra hb için en uygun fiyatı hangi bayii veriyor acaba? sizce kaça kadar fiyat düşerler??
Tek tek bayileri gezerseniz daha saglikli fiyat alirsiniz. Hatta biraz beklerseniz yilbasina dogru model yili farkindan dolayi baya ucuza bulabilirsiniz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

bende aralık ayında güzel bir kampanya bekliyorum.

Fiyatlar bazı bayilerde ay sonuna doğru (kotanın dolmaması nedeniyle) daha düşük olabiliyor.

Çalıştığım için söylemiyorum. Atm Opel güzel kampanyalar düzenliyor.Bence fiyatlar oldukça uygun.Özellikle garanti kapsamından çıkan araçların servisle olan bağlantısını koparmamak adına güzel kampanyalar ve indirimler uyguluyor

reıs

Çalıştığım için söylemiyorum. Atm Opel güzel kampanyalar düzenliyor.Bence fiyatlar oldukça uygun.Özellikle garanti kapsamından çıkan araçların servisle olan bağlantısını koparmamak adına güzel kampanyalar ve indirimler uyguluyor

fiyatlar nasıl acaba ? 2013 yeni opel astra edition veya 2014 yeni opel astra edition ?

fiyatlar nasıl acaba ? 2013 yeni opel astra edition veya 2014 yeni opel astra edition ?

0216 354 7 355 numarası telefon ile sorabilirsiniz.Ben bilgi işlem departmanındayım.
İsterseniz ziyarette edebilirsiniz.

Geri