Opel Astram-annem Ve Ben

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WorLdjoY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WorLdjoY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sorunun neresinden başlıyacağımı bilemiyorum once durumu izah edeyim araba annemin üzerine ve ehliyeti var annemin arabayı alalı 3 ay kadar oldu fakat yalnızca evde ben kullanıyorum arabayı babamın ehliyeti yok annemin ehjliyeti var fakat şoforluk hiç yok 6-7 defa 80-90dk lik dersler verdim anneme araba nasıl kullanılır diye vaziyet çok karanlık öğrenmesi imkansıza yakın ama imkansız değil elbette fakat sizde hak verirsinizki boyle bi durumda düzgün bir şekilde öğrenebilmesi demek arabaya çok zarar vermesi anlamına gelir 90 dk içinde 15- 20 arası stop ettiriyor arabayı her dur kalk yapışta gaz debriyaj ayarlanamıyor yani açıkçası arabaya oldukça zarar veriyor mağlum biraz sesim yükselsin hemen sinirleniyor sonuçta annemide kırmak istemiyorum siz olsanız bu durumda ne yapardınız tavsiyelerinizi bekliyorum

ben olsam gidip bi sürücü kursu şirketiyle konuşurdum, madem annenizin ehliyeti var, ufak bi ücret karşılığında sürücü kursundaki öğretim elemanıyla birlikte onların arabasını kullanarak öğrensin anneniz...

sizin araçla öğrenip araca iyi-kötü masraf açılacağına, o masraf parası yada daha az bi ücret karşılığında sürücü kursundaki araçlarla ve yanında profesyonel biriyle öğrenir...

ben senın yerınde olsam annem de araba kullanmayı zor ögrennıyor olsa astramın uzerınde ogretmezdım, cunkı ıkıncı bı arac sansım var. olmasaydı annem ıcın hersey feda olsun onlar olmasa bızlerde olmazdık canı sagolsun derdım 2 gunluk dunyada kalbını kırmazdım.

kursları denemekte yarar var,
ben de eşime öğretmeye çalışıyorum :D epey kabiliyetli gerçi en fazla 1 veya 2 stop ettiriyor
bir seçenek de annenize otomatik bi araç denetmeniz, debriyaj-gaz olayı bayanlar için alışması zor bir mekanizma.

direk satıp otomatik vitese geçerdim ;)

kursa gitmesi yönünde ikna ederdim,baktım ne gerek var oğlum sen öğret işte derse de :D Onu gücendireceğime arabamı parçalamak pahasına öğretirdim

kursa gitmesi yönünde ikna ederdim,baktım ne gerek var oğlum sen öğret işte derse de :D Onu gücendireceğime arabamı parçalamak pahasına öğretirdim
:alkis::good:

özel dersler veren kişiler var hatta sahibinden.com bir bak sende görürsün bu kişiler özel dersleri kendi araçları ile verdikleri için senin arabanın yıpranmasıda söz konusu değil üstelik bayan olarakta kendi aracı ile ders verenler var bir araştır sende rahat et arabada rahat etsin üstelik annende bayandan ders aldığı için daha çok rahat etsin ve strese girmesin

yani tabiki feda olsun ondan önemli değil fakat arabaya vereceği zararda yadırganamaz bence bilmiyorum vallaha akşam gelsin yorumları kendisine kendisine artık kendisi ne kadar verirse umarımda oda bana yardımcı olmaya çalışır

Geri