Arkadaşlar merhaba aracımda ilk çalıştırma esnasında bazen abs esp ve otomatik kaydırma asistanı arıza ışıkları yanıyor ama dediğim gibi her zaman olmuyor 2-3 aydır haftada minimum 1-2 yaşamaya başladım ve bu ışıklar yandığında el frenini tuştan indiremiyorum arabayı vitesi takıp yürütmeye çalıştığımda otomatik indirtebiliyorum ama bazen bu da olmuyor asla el freni inmiyor 10-15 dk kapatıp aracı bekliyorum tekrar çalıştığımda kayboluyor hata ve devam edebiliyorum.2 aydır 4-5 farklı ustaya beyinciye yetkili servise gittim ne yaptılarsa olmadı hala devam ediyor
Kayıtta arıza fren müşürü gözüküyor 3 defa değiştiler yetkili serviste değiştim yine olmadı beyinci 2 kere yazılım attı yine işe yaramadı asla kimse net bir cevap veremiyor yaşayan var mı aynı durumu yardımlarınızı bekliyorum
Kayıtta arıza fren müşürü gözüküyor 3 defa değiştiler yetkili serviste değiştim yine olmadı beyinci 2 kere yazılım attı yine işe yaramadı asla kimse net bir cevap veremiyor yaşayan var mı aynı durumu yardımlarınızı bekliyorum