Opel Astra J Kasanın kendi segmentindeki araçlardan Artı özellikleri ve Eksi özellikleri sizce nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MeRt link' Alıntı:Artılar
*AFL (bir tek bu artı bile yeter) greatt
*İç mekan ve konsolun kendi segmentindeki lider görselliği.
*Araç tasarımı.
*Güvenlik donanımlarının tüm paketlerde(enjoy, sport, cosmo) standart olması.
*Astra'nın yol tutuşunun rakiplerine göre çok daha iyi olması.
ve daha aklıma gelmeyen bir çok şey okkk
Eksiler
*Cosmo donanım almış bir müşteri olarak en azından sürücü koltuğunun hafızalı olmasını isterdim.
*Opsiyon listesinde panaromik cam tavan olmalıydı.
*Sağ ve sol ön direklerin çok kalın olması sürücünün görüşünü çok kısıtlıyor. Aynı şekilde geri görüşte çok zayıf.
*Stepne olarak orijinal lastik kullanılmasını isterdim, bagajdaki bisiklet lastiğine ısınamadım![]()
vigilante8 link' Alıntı:Artıları : Benzinli Turboo motorları gerçekten çok güçlü olması 1.4 140 Beygir 1.6 180 Beygir oldukça iddialı sanırım hala birinciliğe oynuyor. Özellikle Japon grubu araçlara motor konusunda nal toplatıyor. Dizel motor da ise ekonomik ve vergi avantajını koruyor olması. Diğer artılarını zaten sizler yazmışsınız aynen katılıyorum.
Eksileri: Bana göre en büyük eksisi 207 de bile led stop varken Opel Astra J de Led stop olmaması stopları kötü değil lakin Led stop olsa çok daha güzel bir arka görünüş sağlardı. Sürekli İstanbul trafiğinde gidip geliyorum. Akşamları Led Stoplu araçlar çok daha dikkat çekici ve güzel bir görüntüye sahip. Rakipleri olan Audi A-3 ve Golf 6'nın ledli stop grubuna sahip olması gösterişlerini ve ihtişamlarını artırıyor ve hemen diğer araçlardan ayrılıyorlar. Keşke bizim araçlarda da olsa idi.
Tolga KARACA link' Alıntı:[quote author=vigilante8 link=topic=3587.msg82082#msg82082 date=1325500907]
Artıları : Benzinli Turboo motorları gerçekten çok güçlü olması 1.4 140 Beygir 1.6 180 Beygir oldukça iddialı sanırım hala birinciliğe oynuyor. Özellikle Japon grubu araçlara motor konusunda nal toplatıyor. Dizel motor da ise ekonomik ve vergi avantajını koruyor olması. Diğer artılarını zaten sizler yazmışsınız aynen katılıyorum.
Eksileri: Bana göre en büyük eksisi 207 de bile led stop varken Opel Astra J de Led stop olmaması stopları kötü değil lakin Led stop olsa çok daha güzel bir arka görünüş sağlardı. Sürekli İstanbul trafiğinde gidip geliyorum. Akşamları Led Stoplu araçlar çok daha dikkat çekici ve güzel bir görüntüye sahip. Rakipleri olan Audi A-3 ve Golf 6'nın ledli stop grubuna sahip olması gösterişlerini ve ihtişamlarını artırıyor ve hemen diğer araçlardan ayrılıyorlar. Keşke bizim araçlarda da olsa idi.