Opel Astra J stop etme

osmansevim

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Merhabalar 2 hafta önce almış olduğum Opel Astra J 2010 model aracım sabah ilk çalışmalarda 3-4 kere istop ediyor fakat ondan sonraki çalışmalarda tek seferde alıyor. Bu sorun sadece motor soğukken oluyor. Servislere sordum subap arızası dediler. Fakat internette subap değişip sorunu çözülmeyende var. Acaba benzin pompasında da sorun olabilir mi yoksa gerçekten subap arızası mıdır ? Araç 147.000 KM de

Son düzenleme:
Benimde aklıma kızdırma bujileri geldi...Kızdırma bujileri nezaman değişti ?Lpg li araçlardan pek anlamam..Subap olayına o yüzden birşey diyemiycem...

Bir bilgim yok Cemil hocam hangi servise gittiysem daha araca bakmadan subap dediler. Şartlanmışlar yani direk subapları değişecekler. Sorun değişmelerinde değil ama 2500 TL para istiyorlar veririm ama ona rağmen sorunum çözlülmezse para boşa gitmiş olacak.

Genellikle subao sorununda bunu yapiyor. Baska bisey olacagini dusunmuyorum arac 1.6 mi

Aracınızın çekişinde hissedilir bir düşüş var mı? Supap yakmışsa çekişde düşmeli. Supap arızası kompresyon testi yapılmadan net belli olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabiki komprasyon testi sart

Çok tecrübeli bir Usta, kesin olmamakla beraber genellikle subab eriyince bu sorun oluyor demişti bana, zafer bey yazmış zaten

Hocam aracı yeni aldığım için önceki çekişi nasıldı bilmiyorum ama bana normal gibi geliyor tekleme veya gaz kesme yok benzinde de yok lpg ye geçincede yok sadece sabahları ilk çalıştırmada sıkıntı oluyor. Test yaptıracağım fakat sanayiciler malum parça değişmeyi sevdiği için subaplar sağlamsa bile değişirlermi acaba diye düşünmüyor değilim :) Bilgiler için teşekkürler haftaya inşallah teste sokacam

Oncelikle komprasyon testi yaptir. Eger komprasyon testinde skinti yoksa akun bosaliyor olabilir. Sabaha kadar azaliyordur belki. mars basarken durum ne saglam basiyomu yoksa zayifmi basiyo

Araca 1 gün benzinde bindim 2 gün sonra çalıştırdım hiç istop etmeden çalıştı ama tüpü kapattım çalıştırırken. Rölanti ilk 10 saniye düşük ve düzensizdi ama sonra basıp gittim.

Geri