opel astra hava filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keskopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keskopat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yah arkadaşlar dün opele hava filtresi taktırma için yola çıktım o kadar umutluydumki, taki motor kaputunu açıp adamın şu tavırıyla karşılaşana kadar, yak kardeş boşuna uraşma bu ecotech motor bunan verim alamazsın dedi inanmadım tabi filtreyi gende taktırdım.Ama herhangi bir fark göremeynce inandım sanırm havayı dengelyen bir sensör var.s beim bildim o twinportlarda değilmiydi yah.s yapabilen arkadaş varsa hangi tip filtre ve neler takarsam verim alabilcemi sölerse sevinirim abartı taktırmak istemiyorum.s malum polisler........ bie seyyar olmalı söküp takabilmeliyim araç 1999 model astra gl cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla...

kN FILITRE şaşmıcan ses ıstıyosan ecoteckler malum bıraz ses özurlu honda palıo gıbı bagırmasada ıdare edıyor

bende bugün taktırdım, markasını hatırlamıyorum ama yerli olmayan bi üründü, fiyatıda 35 tl
aracım 1.4 lpg'li işe yararmı yaramazmı diye tereddütlerim vardı ama ses farkı var ve performansım yükseldi 3000 devirden sonra zevk veriyor yani

Bende Taktırmayı dusunuyorumda Ses cokmu cıkıyor vıdeo varmı ızleyecegım ayrıca Ne kadar tutar toplam

herhangi bir tuning mağazasına git onlar yardımcı olurlar, 35 liradan 150 liraya kadar ürün bulunuyor, deneyerek hoşuna gideni taktır :)

sanırım 40 bin km de temizletmen gerek

KN filtre fiyatı ne kadar bilen varmı.s bu 30 tl bende buldum ama takmadım şimdi deniycem bakalım takınca bir etkisi oluyormu boştayken çalıştırdıkmı bi farkı oluyomu yoksa 3 bin deviri geçt,kten sonramı ses veriyor*

Yah arkadaşlar dün opele hava filtresi taktırma için yola çıktım o kadar umutluydumki, taki motor kaputunu açıp adamın şu tavırıyla karşılaşana kadar, yak kardeş boşuna uraşma bu ecotech motor bunan verim alamazsın dedi inanmadım tabi filtreyi gende taktırdım.Ama herhangi bir fark göremeynce inandım sanırm havayı dengelyen bir sensör var.s beim bildim o twinportlarda değilmiydi yah.s yapabilen arkadaş varsa hangi tip filtre ve neler takarsam verim alabilcemi sölerse sevinirim abartı taktırmak istemiyorum.s malum polisler........ bie seyyar olmalı söküp takabilmeliyim araç 1999 model astra gl cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla...

benım aracım 1.6 twinport ecotech motor. Ben ne yapcam senın demene göre :D

ben vectra b2 2.0 otom.vitese taktım
şimdiki aracım 2009 astra h 1.6 easytronic ede taktım ses 2 araçtada güzeldi ve sorun çıkmadı.vectrada 15.000 km astrada 1.000 km kullandım hiç sorun çıkmadı bişeyde bozulmadı performasta kaybetmedi

Bende Taktırmayı dusunuyorumda Ses cokmu cıkıyor vıdeo varmı ızleyecegım ayrıca Ne kadar tutar toplam
yarım gaza kadar fln ses farkedilir değil okadar çok gazı köklersen ama ses güzel çıkıyo hele astra h de 6000 den sonra yıkıyo ortalığı

yarım gaza kadar fln ses farkedilir değil okadar çok gazı köklersen ama ses güzel çıkıyo hele astra h de 6000 den sonra yıkıyo ortalığı

Tesekkurler

Geri