Opel astra gtc esp iptali.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mustafa pm ile esp yi nasıl iptal edeceğini sormuşsun. Sana cevap vermek istediğimde.

1. musty01gtc isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor yada almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
böyle hata veriyor. istersen ayarlarını kontrol et.

Sorunun ve cevabın.

musty01gtc' Alıntı:
merhabalar ben sizin bi yorumunuzu okudum ve 2 yıldır kullandıgım ama bir türlü bulamadıgım bir sorunu galiba çözdüm tam emin degilm ama bi sorim dedim onun için size aracım 2008 astra gtc turbo 180hp olanlardan ve ben esp sisteminden şikayetçiyim yani kapatamıyorum bunun sport tuşuna basılı tutup bırakınca kapanabilecegini söylediniz bu nasıl oluyor yani biraz basılı tutup cekicem mi ben normlade sport tuşuna basıyorum ışıgı yanıyor ama esp iptal olmuyordu biraz basılı tutmam mı gerekiyor iptal olması için?

5-6 sn kadar hiç çekmeden basılı tut en sonunda km saati ekranında esp off yazacak. o yazı çıkınca bilki artık 180 hp nin dizginlerini çözmüş olursun : )))).

Faydam olduysa ne mutlu bana : ))

Mesaja bu şekilde cevap verince kandimi onno usta zannettim :D

(Tabi onno usta'nın tırnağı bile olamayız o ayrı.)

gtc turbo kullanan biri ile konuşmuştum forumdan esp yi kapasada aşırı kaymalarda yağmurlu havalarda , kritik durumlarda yinede devreye girdiğini söylemişti bana durumdan şikayetçi idi

gtc turbo kullanan biri ile konuşmuştum forumdan esp yi kapasada aşırı kaymalarda yağmurlu havalarda , kritik durumlarda yinede devreye girdiğini söylemişti bana durumdan şikayetçi idi

Evet doğru el freni haricinde aşırı kaydırmalarda tetrar devreye giriyor. Esp iptalinin faydası beraberinde patinaj önleme sisteminide iptal edilmesi. drag yaparken veya karlı havalarda ciddi yarar sağlıyor.

gtc de esp acıkken vıraj ıcınde sol ayak frenı kontra verdıgım zaman kut kut vuruyordu dedım bıze elektronık arac yaramaz deıdm butun kontroller bende olması lazım deıdm kendı kendıme aracı sattım gıttı :D

arkadaslar astra hb enjoy paketlerde var mı esp ?

abi çok teşekkür ederim ilginden dolayı evet ben de mesajı attıgımın aksamı oturdum arabanın içine ve buldum sonunda :) ama uzun bi süre basılı tutmamız gerekiyor yani orası bence biraz sacma olmus en sonunda buldum ama araba şimdi kendini hissettirdi sonunda arada bariz fark oluyormus 2 sene böyle bindigim için cok utanıyorum kendimden :))

Geri