Mustafa pm ile esp yi nasıl iptal edeceğini sormuşsun. Sana cevap vermek istediğimde.
Sorunun ve cevabın.
5-6 sn kadar hiç çekmeden basılı tut en sonunda km saati ekranında esp off yazacak. o yazı çıkınca bilki artık 180 hp nin dizginlerini çözmüş olursun : )))).
Faydam olduysa ne mutlu bana : ))
- musty01gtc isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor yada almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
Sorunun ve cevabın.
musty01gtc' Alıntı:merhabalar ben sizin bi yorumunuzu okudum ve 2 yıldır kullandıgım ama bir türlü bulamadıgım bir sorunu galiba çözdüm tam emin degilm ama bi sorim dedim onun için size aracım 2008 astra gtc turbo 180hp olanlardan ve ben esp sisteminden şikayetçiyim yani kapatamıyorum bunun sport tuşuna basılı tutup bırakınca kapanabilecegini söylediniz bu nasıl oluyor yani biraz basılı tutup cekicem mi ben normlade sport tuşuna basıyorum ışıgı yanıyor ama esp iptal olmuyordu biraz basılı tutmam mı gerekiyor iptal olması için?
5-6 sn kadar hiç çekmeden basılı tut en sonunda km saati ekranında esp off yazacak. o yazı çıkınca bilki artık 180 hp nin dizginlerini çözmüş olursun : )))).
Faydam olduysa ne mutlu bana : ))