opel astra g

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur szc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugur szc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra g kasa 1.4 motor neden tutulmuyor?YANI BUNU URETEN MUHENDISLER YANLIŞMI YAPMIS ? YADA VARMI BIR GEREKCESİ KULANAN VARSA FIKRI OLAN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM TEŞEKKURLER

tek farkı aracın 1.4 motorlu 90 hp olması buda aracı ağır tutuyor yani kalkışlarda araba çok öne kapanıyor rampa çıkarken klima açıksa çok bayılıyor 1.6 astra G nin verdiği kullanım zevkini vermiyor ama keyifli araç 1.4 1.6 farkmez bence sadece söylediklerim bi de özellikler biraz daha az standart özellikler var 2 cam otm manuel klima 2 airbag yan aynalar bazılarında manuel bazılarında elektrikli ısıtmalı bazılarında abs var bazılarında yok aliminyum jantları falan var kapaklı :D:D yol pc si yok sis farı yok gibi bunun gibi şeyler yüzünden pek tutulmuyor :D

valla ben 1.4 kullanıyorum ve cok memnunum ama gelende araçlardan performans isteyenler 1,6 alıyor.

abı performansı bundan once dogan slx vardı bende ondan ıyıdır ılla dımı

ben bırde yakıt hakkında bılgı verırmısın

Ben 2009 modelini kullanıyorum. Kalkışlar dışında diğer araçların sunduğu imkanların çoğunu sunuyor. Yakıt olarak son zamlarla birlikte şehir içinde 318 krş, şehirlerarası 175 krş yakıyor. Çevremde 1.6 kullanan arkadaşların araçlarına göre daha az yakıyor.

ben bırde yakıt hakkında bılgı verırmısın
bu konu çok tartışıldı!
Sonuc dünyadaki tüm arabalar senin kullanama stiline göre yakar dostum.

Benim aracım şehir dışı 100 km'ye 5,5lt yakıyor şehir içi 100km'ye 7lt yakıyor.
Ama bazı arkadaşlar hayatlarında bu rakamları görmediler. Kullanım ben sakin ve yavaş kullanıyorum. (Astra G HB 1.4 Twinport)

Benim aracım şehir dışı 100 km'ye 5,5lt yakıyor şehir içi 100km'ye 7lt yakıyor.
Ama bazı arkadaşlar hayatlarında bu rakamları görmediler. Kullanım ben sakin ve yavaş kullanıyorum. (Astra G HB 1.4 Twinport)

Çok doğru söylüyorsun. Bu rakamları şehir dışında hemen hemen tutturuyorum ama şehir içi 9 lt altına ne yaptıysam inemedim. Belki de etkenler arasına şehirler de eklenmeli...

Evet şehir çok önemli, Mesela ben Aydında yaşıyorum. Aydına aralığa kadar soğuk gelmez (gelse bile hiç 0 derece oldupunu görmedim desem yeridir). Nisan gibide havalar ısınır. Şuan tekirdağdayım ama araçım yanımda değil ama burası Ekimden beri soğuk (aydına göre)

Geri