Opel Astra G 4 Egzoz Uygulama

Astrag2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar
Sayın Memduh bey ile uzun uzun tartıştığımız ve çok istediğim egzoz uygulamasını bugün itibari ile yaptım. Olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı beklerim. Teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=wM1gSr8BUKQ&feature=youtu.be

güle güle kullan sen beğendiysen mesele yok,:)
bana soracak olursan 4 çıkış biraz cüsseli araba ve büyük makinanın hakkı gibi geliyor...
sanki pekte simetrik değil gibi geldi..biraz daha dışlı olabilirmiydi ?

İyi günlerde kullanın, kazasız belasız..Maşallah ama ben de Caner Abi'ye katılıyorum bu konuda..Yani DTM Astra falan olsa; arka lastiklerin önüne bile olurdu ama araç standart (hem motor hem body kit açısından) haliyle sırıtmış..En azından sol-sağ tek uçlu da olabilirdi gibi geliyor..Fakat derseniz ki arka tampona bertone tampon eki vs düşünüyorum, o halde ondan sonra daha da güzel olacaktır..

araba yere yapışıp üçbeş sade modifiye daha yapacağım o zaman daha güzel duracağını düşünüyorum. Simetrik olması için çok uğraştık ve simetrik oldu sanırım videoda çekim açısı yüzünden yamuk görünüyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim bana da ileride abartılı gelirse egzoz başlıklarını kestirip sade veya tekli başlıklar kullanabilirim

Bertone dan aracınıza uygun 2-3 görüntü paylaşayım..Sizinkine benzer..Belki fikir olur;

ama arabanın rengi çok güzel...bi arabayı bukadar açar bu renk

Rica ederim kardesim ne demek sen begendiysen gerisi bos. Bence guzel olmus daha onceden dedigim gibi biraz daha kenarlarda olsa idi tadindan yenmezdi ama ugrasmissiniz olamamis saglik olsun gule gule kullanin. Sesi cok hosuma gitti guzel ayar olmus. Alttan bi foto paylasirsaniz merak ettim bakmis olurum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:52 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:48 ----------

İyi günlerde kullanın, kazasız belasız..Maşallah ama ben de Caner Abi'ye katılıyorum bu konuda..Yani DTM Astra falan olsa; arka lastiklerin önüne bile olurdu ama araç standart (hem motor hem body kit açısından) haliyle sırıtmış..En azından sol-sağ tek uçlu da olabilirdi gibi geliyor..Fakat derseniz ki arka tampona bertone tampon eki vs düşünüyorum, o halde ondan sonra daha da güzel olacaktır..

Tampon eki olursa guzel olur ama tek uc egzozda ya uclar buyuk olacak yada cift olacak onun harici yakismaz diye dusunuyorum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arabayı alçaltacağım egzozlarda yere yaklaşacak spor bi görüntü olur sonradan takılan tampon eklerini biraz yapmacık buluyorum. Bir soru daha sormak istiyorum ben bu sağ taraftan çıkan sesi çok sevdim acaba son susturucuyu iptal etsem 2 taraftada düz boru olsa olur mu? Sormak istediğim son susturucu iptalinde çıkabilecek olumsuz sonuçlar nelerdir? Birkaç yerde alt devirler ölür üstler iyileşir yakıt çok artar diye okudum başka biyerde alt devirler hissedilmeyecek kadar düşer üst devirler hissedilecek kadar artar yakıtta fazla değişim olmaz diyeni gördüm yapıp pişman olanı yapıp memnun olanı gördüm. Sizin yorumunuz nedir? Kesin bilgisi olan paylaşabilir mi? Gerçekten bu son susturucuyu iptal etmek istiyorum. orta susturucudan sonra çıkan borudan gelen ses çok hoş soldanda aynısı çıksın istiyorum görüşlerinizi bekliyorum herkese teşekkür ediyorum

on numara bence sesde çok hoşuma gitti canlı görsek birde :)

Hocam biraz daha kenarlarda olabilirdi ya, biraz ortaya kaymış.
Ben birde sağa 1 sola 1 egzoz şeklinde daha klas olabileceğini düşünüyorum.
4 abartı olmuş. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz, içinize sindiyse sıkıntı yok demektir :)

Geri