Opel astra cd-mp3 çalar sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musluk85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

musluk85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu forumda yeniyim...Herkese merhabalar.1 hafta önce 2. el 2004 opel astra h aldım.Aracın performansı güzel ama elektronik aksam berbat.bi gece arabadan bi şey almaya gittiğimde radyonun kendi kendine çaldığını gördüm.sonra arada bi kontrol ettim ve sürekli radyonun kendi kendine çaldığını gördüm.Bu bildiğim kadarıyla opelin halledemediği bir sorun.Bunu servis cd-çaları değiştirerek mi çözer yoksa başka bi çözümü var mı?Ayrıca garanti biteli 2 ay olmuş.Bu opelin üretim hatası olduğuna göre ücretsiz çözmeleri gerekmiyo mu?bu sorun bana kaça patlar??Şimdiden çok teşekkürler...

üzücü olsada garanti bitmişse kendilerinden hiçbir şey yapmazlar... CD30 modellerde birkaç tane daha gördüm duydum teyp sorunu, okumama, açık kalma... servise gitmekte fayda var...

ilk defa senden duyuyorum. ısınınca bende ses gidiyo oda çoğu astrada var ama senınkı ayarlarından olmalı diye düşünüyorum. kontağı çevırdıgınde otomatık acılmıyomu.

teybin ayarı öyle olabilir. bi modu var settings kısmında. kontak kapansada teyp elle kapatılmazsa açık kalıyor. diğer modda ise de kontağı açtığında teybi açmasanda otomatik olarak açılıyor. kapandığında da kapanıyor.

kontağı kapatıp anahtarı çekince kapanmamaysa eğer problem settings'te menüde IGN log. işaretlemek lazım doğru...

o astra h larda kronik bi sorun değil bizim astra classic de arabının kontağı üzerinde değilse 1 saat sonra kendi kendine kapatıyor teyibi arabanın iç ışıklarıda aynı şekilde kapanıyo bu durum sigortalarından olabilir

M@honi yanlışın var yarım saat olması lazım otomatik kapanma süresi,tabi bu süre zarfında hiçbir tuşa basmamak kaydıyla ... ;)

mdellal' Alıntı:
M@honi yanlışın var yarım saat olması lazım otomatik kapanma süresi,tabi bu süre zarfında hiçbir tuşa basmamak kaydıyla ... ;)

aslında oladabilir babamı beklerken arabanın içinde biraz şekerleme yapmıştım bi kalktım teyip kapanmış bi kerede sabah bi geldim far ı yakan düğme çekili kalmış aha dedim akü bitti herhalde bi baktımki kendi kendine kapatmış iç lambalarını araba adamlar düşünüyolar ya herşeyi helal olsun

Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için çok sağolun..O ayara bakmadım bi bakıyım ama radyo kendi kendine açılıyor.Yani bi gün denedim,kaç kere kapattım yine açıldı kendi kendine.Bugün arabayı servise götürdüm servis radyoyu 1.500 YTL ye değiştirebileceklerini söylediler.Radyonun internette satış fiyatı abartmıyorum 100 euro yazıyor.Bunlar geri kalan parayı galiba işçiliğe alıyolar.Bu arada izmirde 3. sanayideki bi radyocuya götürdüm hallederiz dedi.Ne dersiniz garantisi bittiğine göre radyocuya götürsem daha iyi değil mi??

1500ytl nerde 100euro nerde insaf... kendi kendine açılıyorsa bir sorun var demekki haklısınız... Bence gidin faydası olabilir, başkada yapçak pek birşey yok gibi 1500ytl fiyat verince...

Geri