opel astra cd eksoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra cd büyük enson egsoz
kenarından delinmeye başladı.fiatı nedir
kaynak olurmu verim alınırmı?

biraz idare et birsey olmaz. ıkı kat olur zaten onlar. bı sprey soba boyası al. o pas akan yerını boya. sımdılık gıttıgı yere kadar gıtsın. içi boşalmamıssa tabı

orjinalleri pahalıdır ama yan sanayi kaliteli eksozlar var piyasada bence bekleme git taktır.

biraz idare et birsey olmaz. ıkı kat olur zaten onlar. bı sprey soba boyası al. o pas akan yerını boya. sımdılık gıttıgı yere kadar gıtsın. içi boşalmamıssa tabı

+100

kardeş bencede biraz bekle derim bence orjinal alma alırsan kaliteli krom kaplama falan derim.

Abi sanıyorum sorun benimkiyle aynı..ben resimini çekmiştim o bölgenin...şimdilk idare ediyorum ama boya alıp bboyamayı düşünüyorum halen..
egsozoo4.jpg

bende astra g nin 2 gün önce orta egsozu çıkarttırdım ve birde vitesin yanına vana koydurdum son susturucu olarakta nessport 107 çapında krom taktırdım.inan bana test ettim daha az yakıyo (düşük devirde) ses mükkemmel çekiş mükkemmmel ,
eğerki bir şeyler yaparsan tavsiye ederim

vipastra,,, fiat nekadar.....

geçen aynı sorun bende de oldu.ir kaynak+pas boyası tertemiz.sorun yaşamazsın.amcaoğlunda cd var.egzosu görsen şaşar kalırın.hala kullanıyor ve bir sorun yaşamıyor.

160 ytl di sanırım egzost

Geri