Opel Astra Caravan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seznur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seznur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sw1.jpg

PDF İÇİN TIKLAYIN

Link hata veriyor.

Astra alıcak olsaydım ne Hb ne de Nb kesinlikle Sw alırdım çok hoşuma gidiyor.

Bende var ben çok memnunum.yerli astralarlada birçok fark var aracin çok konforlu ve yo tutuşu mükemmel.ayrsica astra nd,hb gibi de amatisörleri sert değil.daha atik.arka koltuklarida çok geniş.arkda oturan rahatlikla ayak ayak üstüne atabiliyor...

Bende aldım çok çok memnunum. Çok sesli gıcırtılı bekliyordum tık ses yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

SW kullanıcı olarak şunu söyleye bilirim yayla gibi :D

Ben de bursa da 1 adet olan SW Astra H IDS+ + Bi-Xenon + Panaromic Sunroof paketi vardı ama 70 bindeydi 2007 model..35 bin tl idi..Param yetmedi tabi :D ancak çok özenmiştim..Yani SW ler her zaman daha fazlasını vaad ediyor.. Donanım olarak mest olmuştum..Neskar'da idi araç...Gri renkli..Çok mükemmeldi..Motor 1.6 115 likti..Opel ailesinde astra h sw nin yeri gerçekten ayrı..Aracın size çalıştığını,sigortasını ödediğiniz bir proleterya olduğunu her zaman hissettiriyor,hatta size çok kısa bir sürede alıştırıyor kendisini ve ailenizden biri olup çıkıveriyor.. :bir:

Geçen gün gördüm bundan, şaşırdım önce bi ama güzel görünüyordu. Bu SW lerin arka tıkırtısıda bitmez. :D

Geri