Opel astra 2005 g 1.6 lpg Önerİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exe1ans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exe1ans

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese Selamun Aleykum öncelikle. Ben 18 yaşındayim araç benim degil babamın aracı ama küçüklüğümden beri sürmeyi biliyor ve kullaniyorum 5 ay öncede ehliyetimi aldım araba 2005den beri bizde ilk sahibiyiz ve babam fazla kullanmadigi için km çok düşük 35 binde :-) kazası falanda şükürler olsun yoktur ama büyük sorunum var öğrenciyim o yüzden arabaya benzin atamiyorum yani hani 20 lira atim bi gezim gelim yok 20 lirayi benzinden saymiyor aticaksan 100 liralik aticaksin yani acayip çok yakiyor ben böyle araç görmedim performansina hastayim 0/100 kmh hiza bile 10 saniyede çıkıyor yani dedimya 125 beygir hastayim hizina ama işte binemedikten sonra ne anlami kaldı babam benzin koysada binsem diye gözlerinin içine bakıyorum :-) bu arabada büyüdüm huyunu suyunu hepsini biliyorum İstanbul Sirinevlerde oturuyorum Sirinevlerden Beşiktaşa gidip gelmem 60 TL oluyor. Kmsi düşük olduğu için bende babama satıp dizel alalim diyorum ama nuh diyor Peygamber demiyor yoksa satıp ben 1.4 motor. Model 2013 veya 2012 sedan kasa olmayanini aldirmak istiyordum üstünede taş catlasin 15 bin falan verilcek ama işte araba onun karisamiyorum o kmdeki araça lpg takmakda biraz koyuyor bana acikcasi babamda bugun lpg taktiralm o zaman dedi bende size danismak istedim. Taktir dersenz hangi lpg önerirsinz

ferhat LPG markasından ziyade montaj daha önemli . yanlış bir kalibrasyon ile bile arabadan sogursun. Yani usta çok çok önemli. Astra G de ben atiker kullandım zerre kadar sıkıntı yaşamadım, şimdi corollaya aynı usta da BRC taktırdım şükürler olsun hiç bir sorunum yok.

Not: Atikerde sıkıntı yaşamadıysan neden daha fazla ödeyerek BRC taktırdın diye sorarsan, sırf satarken BRC li bir aracı Atiker liye göre daha rahat satarım düşüncesiyle.

Geri