Arkadaşlar aracınızın yakıt bilgilerini yazarsanız hem bilgilenmiş hemde karşılaştırmış oluruz sağolun şimdiden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum nasıl ölçüyosun yakıtı.benim ilk depo şu an son sarı lamba yandı.sanırım sesli uyarı geldiğinde gaz bitmiş demek oluyomuş ve benzinde devam ediyomuş.sesli uyarı gelince fullesem gazı belli olurmu.depoyu fullerken sıfırlamıştım km yi ilk gaz aldığımda.sen hangi yöntemle ölçüyosun?BRC 1.4 Twinport 20TL ile 125km yol (Şehir içi) yaptım LPG'nin litresi 1.99
çok saol kardeşim.benim depoda yakında biter.bitince 20tl lik alıp bir hesap yapıcam.birde diğer yöntemle yaparım.karşılaştırırım değerleri.bak 3 şekilde ölcülüyorum.
1. Depom 40 lt fakat 35 ~ 37 arası alıyor. LPG tamamen bitirip 35lt alıp. Durmadan geziyorum(Fakat bu sürecte şehir içi şehir dışı karışıyor.) çok sağlıklı ölcüm yapılamıyor.
2. Yöntem Depoyu fulleyim 100km gidip tekrar fulluyorum (fakat LPG gaz oldugu için sıkışma oranı var benzin gibi değil) bunda da tam sağlıklı ölcüm yapamıyorum.
3. Yöntem ve en güzeli. LPG tamamen bitiriyorum 20 TL'lik LPG alıyorum. Sadece şehir içi geziyorum (Alarm ötemeye başladığında km bakıyorum Alarm öttüğü an benzine gectim demek oluyor.) Aynı şeilde Aynı şekilde yine LPG yi bitiriyorum 20TL LPG alıp kendimi Aydın İzmir otobanına vuruyorum(Tabii bu ölcümler yaparken benzin bazında her zaman depom yarım dolu oluyor. Aydın ~ İzmir arası 115 km. gidiş dönüş esnasında başlıyor öteme yine Km ye bakıyorum
) En yakın benzinliğe kadar Benzinle devam
![]()