opel antara 2012 car dvd

selim çakır

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar inceleyin acaba bizim vectra c kasalar içinde varmı diye e mail attım şu anda yok diyor vectra c kasadada çalışır dedi bende dijital tam otomatik kliması var dedim antaralarda rus sitelerinden okuduğum kadar tam uyumlu ve anlık yakıt tüketimine kadar bütün fonksiyonları sıkıntısız calışıyormıuş
bi adet alıp mokia üstadımı ziyeret edeyim diyorum.vectra c car dvd tanıtım işini yaparız demi ustam tanıtım derken aracta car dvd calıştırma b@bında
http://www.aliexpress.com/item/Prom...luetooth-Ipod-control-Radio-TV/597197829.html

Selim abi bundan ben sahibinden de görmüştüm. türkiyede de var yani ama fiyat farkıyla :)

doğrudur o şahısta uzakdoğudan alıyor mutlaka k@rını koyacaktır
benim merak ettiğim vectra c uyarmı veya modifiye yapılabilirmi?

tüm fonksiyonlar çalışır
ana ünitenin üzerinde bc tuşu da var görünüyor
cihazda dvd90 navi yazdığına bakmayın, ana ünitenin içeriği ve yazılımı diğer araçlarda da kullanılanların aynısı.

tüm fonksiyonlar çalışır
ana ünitenin üzerinde bc tuşu da var görünüyor
cihazda dvd90 navi yazdığına bakmayın, ana ünitenin içeriği ve yazılımı diğer araçlarda da kullanılanların aynısı.
alayım takayım diyorum vectra c ye de klima düşündürüyor neyse ankara pionermehmet e gelirse denerim orada olursa takarım..

Vectraya olmaz çünkü vectranın renkli ekran çerçevesi 5.5 inch. Kesip biçme yapmanız lazım.Havalandırma kanalları yüzünden buda çok zor.

o cihaz benim vectra c de takılı tam olarak neyin çalışıp çalışmadıgını soruyosunuz ben yardımcı oluyum size

o cihaz benim vectra c de takılı tam olarak neyin çalışıp çalışmadıgını soruyosunuz ben yardımcı oluyum size

Aracınızda linkteki antara yazan cihazı kullanıyorsanız soralım.

Bu cihazın sanki özellikleri kullanmak için ayrı bir ekrana ihtiyacı var nasıl çalışıyor?
Ekran olarak aracın orijinal ekranını kullanabiliyor musunuz?
Eğer kullanıyorsanız navigasyon özelliği nasıl çalışıyor?

Yani eğer mümkünse bir vidyo hazırlasanız.

Emin olmak için resim ekliyorum kullandığınız cihaz bu olması lazım.
Promotion-2DIN-indash-Opel-Antara-2012-Car-DVD-with-GPS-navi-Bluetooth-Ipod-control-Radio-TV.jpg

Cdc40 la karıştırdı arkadaş sanırım...

Cdc40 la karıştırdı arkadaş sanırım...

Ewet ben onla karistirmisim kusura bakmayin ben ordaki double teybi soruyosunuz sandim pardon

Geri