Opel % 40`a varan indirim planlıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alper-PD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel % 40`a varan indirim planlıyor Opel`in yeni sahibi Kanadalı Magna`nın istihdamı korumaya yönelik satışları artırmak için fiyatlarda % 40`a varan indirim yapmayı planladığı öne sürüldü.
Opel% 40`a varan indirim planlıyor
Opel`in yeni sahibi Kanadalı Magna`nın istihdamı korumaya yönelik satışları artırmak için fiyatlarda % 40`a varan indirim yapmayı planladığı öne sürüldü. Otomobil satışlarının yapıldığı Broadspeed. com adlı İngiliz internet sitesinin direktörü Simon Empson, Avrupa`da Opel, İngiltere`de Vauxhall markasıyla üretim yapan şirketin satış hedeflerine ulaşmak için fiyatları % 40`a varan oranlarda kırmak zorunda kalacağını ileri sürdü.

Detaylar,Opel May Slash Prices 40% to Boost Sales, Save Jobs (Update2) - Bloomberg.com

araç satışlarında mı yoksa parçada mı acaba

Araç fiyatlarına ise bunu Türkiye ye de yansıtmalı...

keşke parça ve aksesuarda da bi indirim yapsalarda orjinal parçalar ile modifiye yapsak.

babacan irm artık üretilmiyormuş yaaa

İrmscher mi ? Orjinal modifiye şirketinin kapatılmasına üzüldüm açıkçası(Eğer doğru ise)

Üzülmeyin.Steinmetz var :D

dün öğrendim bunuda serviste programı yok artık

hadi ya iyi olmuş bu kadar pahalı parça satarlarsa gider tabi..yaşasın fiber:D

usta sunu unutuyosunuz burası türkiye admalar orda %40 ındırım yapar bızımkıler otv koyar kdv koyar otv ye kdv koyar en az %10 fıyatlar artar yanı......

Geri