aracımda arada lpg kaynaklı arıza ışığı yanıyor. arada kendi kendine sönüyor fakat bazen kendisi sönmediği için aküyü sök tak yaparak ışığı söndürüyorum. akü sökülünce teyp,saat ayarları gidiyor. hepsini baştan ayarlamaktan sıkıldım. bu iş için cihaz alıp akü sökme derdinden kurtulmak istiyorum.
çinde elm327 cihazlarında 1.5 ve 2.1 versiyonları diye iki ürün var. her ikisinin açıklamasında da opelde kullanılabileceği yazıyor. elm 3-7 dolar arasında fiyatı var
op-com ise 13-20 dolar arasında fiyatlarda
bu opcom ve elm327 arasındaki fark nedir? aracım g kasa astra 1.4 twinport classic. hangi ürünü almalıyım. arıza kodu okuyup arızayı hangisi ile silebilirim. sadece arıza okuma ve silme için kullanacağım.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:53 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:33 ----------
@emre ünan [MENTION=28982]semia[/MENTION] yardımlarınızı rica ediyorum.
çinde elm327 cihazlarında 1.5 ve 2.1 versiyonları diye iki ürün var. her ikisinin açıklamasında da opelde kullanılabileceği yazıyor. elm 3-7 dolar arasında fiyatı var
op-com ise 13-20 dolar arasında fiyatlarda
bu opcom ve elm327 arasındaki fark nedir? aracım g kasa astra 1.4 twinport classic. hangi ürünü almalıyım. arıza kodu okuyup arızayı hangisi ile silebilirim. sadece arıza okuma ve silme için kullanacağım.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:53 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:33 ----------
@emre ünan [MENTION=28982]semia[/MENTION] yardımlarınızı rica ediyorum.