oomatik cam kapanıp tekrar açılıyo

yavuzaykut21

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
otomatik camı kapatmak için uzun bazınca kapanıyo kendisi sonra yarıya kadar tekrar açılıyo kısa kısa basarak kapatıyorum.
bu problem basitmi herhangi bir usta yapabilirmi.

Camın arasına bişeyler sıkışmış olabilir motor takıldı zannederek tekrar açıyo..Cam ile kapı arasına bi bak istersen..

evet bazen bende de oluyor, bunun sebebi cam lastiklerinin omrunun bitmesi, cam yukari kalkarken fazla guc harcadigindan bir yere takildi zannediyor ve asagiya cekiyor. bu ozelligin tanimi sudur, cam kapandiginda el SIKISMASI sonucu olusabilecek kazalari sifira indirgemek icin. ic lastikleri ve dis lastikleri spreyle temisletebilirsiniz, yani otomatik cam bakimi, 1 tane kapi icin 20 TL aliyorlar diye biliyorum.

sız bence cam fitilini kontrol edin. ozellikle kapının en ustunde, cam kapanırken girdiği fitili. bazen yerınden cıkabılıyor cam açıkken elinle tavanı tutuyorsan.

cam lastiklerinin arasına silikon yağ vb şeyler sür aşırıya kaçma sonra camı temizleyemessin :) geçmiş olsun

cam fitiline dıştan bak yerinden oynamıştır, düzelt geçer, bir kutu silikon sprey alıp fitile sık, hem rahat çalışır hem yol, rüzgar vb sesleri keser

cam lastiklerinin ömrü bencede,dogru..

Fitillerin yani sira cam acma kapama dugmelerinin altinda programlanabilir entegreler war arizalanmis olabilir diger kapiyla yer degistir calsirsa acma kapama anahtarinda sorun vardir yenisi 60 tl tamiri yapilamiyor

selam

hocam aynı şey benim başıma da geldi.cam fitilini değiştirdikten sonra oldu benimki.usta usta gezdim.sonunda sanayide bi usta kapı döşemesini söktü ve kapının arabaya bağlı olduğu yerin aksi tarafındaki yani kapının öbür ucundaki bi yerden bi vida söktü ve bir fitil çıkardı içerden onu fitiller için sprey almıştım onunla yağladı ve yağladıktan sonra düzeldi.sana tavsiyem bi ustaya gitmeden önce cam fitilleri için spreyler war onlardan al ve uygula.şayet geçmezse bi ustaya götür..

peki bu sılıkonlu sprey cama değiyor camı lekelemiyormu. yağlı bır yapısı yokmu

Geri