Online Alışveriş Hakkında Uyarı

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
7sinde arkadşıma hırdavatmarketim.comdan 2 takım kriko siparişi verdim bana pazartesi gönderebileceklerini söylediler stokta var mı diye özellikle sordum ve var dediler pazartesi reis makineden gönderiyorlar akşama yollarız dediler bugün oldu yarın kesin yolluyoruz dediler telefonda alaycı birşekilde paranızla rezil oluyorunuz siz siz olun asla bu siteden alışveriş yapmayın hem arkadaşıma rezil oldum hemde 120 tl muhtemelen gitti :mad:şikayetvar.coma yazdım fakat bir türlü telefon doğrulamasını yapamadım orda vaktim olduğunda tüketici hakları mahkemesine başvurucam

Çağatay bu site bu konularda iyi diye biliyordum ben. Bir aksaklık olmuş olabilir.

abi şikayetvar.comda bu tarz dolu şikayet yazılmış bende büyük sitelerden biri diye alışveriş yaptım

abi şikayetvar.comda bu tarz dolu şikayet yazılmış bende büyük sitelerden biri diye alışveriş yaptım

Allah Allah gerçi ben hiç yapmadım iki site dışında pek de yapmak biri HB diğeri hızlıal bu iki siteden şaşmıyorum ama ara ara bu siteden de bir şeyler almayı düşünmedi değilim ama iyi ki almamışım diyorum şimdi kendi kendime.

Son düzenleme:
n11.com , hepsiburada.com dışındaki sitelere güvenmiyorum açıkçası...
eğer bunların dışında bi ürün alacaksam mutlaka arayıp sorarım telefondan ürün hakkında bilgi, ama en başta söylediğim sitelerde kredi kartıyla gözü kapalı alışverişimi yaparım...

kredi kartı ile alırsanız ve göndermezler ise her türlü paranızı geri alabilirsiniz zaten ki.

Ben de dandik birinden kardeşime yaş günü hediyesi almıştım aralık ayında, göndermedi, chargeback başvurusu sonrası bir iki hafta önce param iade edildi.

kredi kartı ile alırsanız ve göndermezler ise her türlü paranızı geri alabilirsiniz zaten ki.

Ben de dandik birinden kardeşime yaş günü hediyesi almıştım aralık ayında, göndermedi, chargeback başvurusu sonrası bir iki hafta önce param iade edildi.

Nasıl şikayet ediyoruz böyle bir durumda alper hocam?

Bankanıza göre değişiyor, İş bankası oldukça iyi bu konuda, bir formları var internet sitelerinde, doldurup fakslıyorsunuz. Onun dışında hiçbir şey yapmanıza gerek yok, karşı banka ile hallediyorlar.

Bankanızı telefonla arayıp harcama itirazı yapmak istiyorum derseniz sizi yönlendirmeleri lazım. Kredi kartlarının en büyük özelliği taksit yapmaları değildir, adı üstünde "kredi" olduğundan sigortalı olmasıdır ;)

bu işlem iyimiş bugün baktık kargoya verildi gözüküyor benden para çıkmadı ama arkadaşa rezil oldum bakalım yarın gelirse haberim olur sonucu yazarım

Geri