önemlii!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ata1916
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ata1916

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle merhaba forumunuzu bugün takip etmeye başladım..bunun sebebide bugün KONYA ֖ZKAYMAK OPEL bayiine gidip opel marka bir araç almaktı..kısaca anlatmak isterim ki bana 1.3 cdtı sport+style sunrooflu 105 bg bir araç gösterilip önerildi..bu ilk '0' km aracım olacak..bana gösterdikleri araç showroom aracıydı ve 007 km.de idi..aracın 65 binliradan 60 binliraya düştüğünü söylediler ve bizede 59 bin liaraya bıraktılar..sizce biraz daha pazarlık yapmalı mıyım..ve ayrıca bu araç için fiyat makulmudur yoksa başka bayiilerdende fiyat almalımıym.. yanlış bilgi  edinmediysem bazı üyelerimiz aracı alırken boya koruma cam fimi gibi şeyler almış..bende böyle şeyler talep etmelimiym..NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM..... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILAR

Ynt: önemlii!!

Hosgeldiniz.  Hayırlı olsun şimdiden. Aceleniz yoksa Aralık'ta daha da düşecektir fiyatlar. ևevre şehirleri arayıp mutlaka fiyat alın. Daha düşük fiyatları da koz olarak kullanın.  Eğer kabul etmezlerse ve indirim cazipse diğer bayiden alın. Antalya, Denizli, Ankara gibi şehirlerden mutlaka fiyat alın.

ARAÇÇ BU

Ekli dosyalar

• IMG_1668.webp
    IMG_1668.webp
    51.9 KB · Görüntüleme: 11

KULLANDIĞIM ARACIMI SATTIM ARALIKTA DÜŞMESİNDEN ZİYADE 2014 TE ZAM GELECEĞİNİ SÖYLEDİLER..AMA BİLEMİYORUM..

Öncelikle araç 105 değil 95bg.Verilen fiyat ise yanılmıyorsam ve değişmediyse stil pakette zaten sunroof mevcut ayrı sölemeleri olmaz bluetooth + sunroof 1800 lira.Bugün forumda arkadaşımız astra sport için 56bin tl fiyat aldığını söledi sizin alacağınız 58 olması lazım maksimum.Bence antalya ant otoyu arayın ben aracımı ordan indirimli almıştım fiyat alın özellikle kıyı illerinden izmir antalya vs gibi fiyatlar daha uygun oluyor.
Birde bu aydan sonra aralıkta 2013ler için zam gelmez 2014 araçlara gelir yani sizin alıcağınız araç liste fiyatından 1000 tl daha aşağı iner.

NOT: Araç eğer showroom aracı ise bence alırken dikkat edin çünkü içine giren çıkanın haddi hesabı olmuyor üstünde çizik içinde sinir bozucu bozulmalar kırılmalar deformeler olabilir alıcaksanız almadan önce çok titiz inceleyin ve aracı alırsanız boya koruma karter muhafazayı bedava isteyin biraz zorlayın yaparlar :)

Ben sırf şu özkaymak ın fiyatları ve de müşteriyle ilgi ve alakalarından dolayı başka yerden 3.000₺ gibi uçuk bir indirimle Antalya  Gün-Las Opel den araç aldım. (Vergi+park sensörü+Karter Koruma+Boya Koruma+Trafik masrafları) arkadaşın dediği gibi birkaç yerle daha görüşün. Afyon-Antalya-Adana-Uşak-Ankara.. Eğer yardıma ihtiyacınız olursa özelden pm atın yardımcı olmaya çalışırım.

ankara REİS OTO..BEYAZ RENGİ İÇİN 56.800 TL FİYAT VERDİ..BİRDE KAYSERİ İNCİROĞLU VE ANTALYA BAYİİNİ ARADIM ONLARDA GERİ DÖNÜCEKLER..ANTALYADA BEYAZ KAYSERİDE İSE MAYHONG KAVHERENGİ OLAN BİR ARAÇ VARMIŞ..BU AKŞAM KAPANMADAN ÖZKAYMAĞA GİDİP DİĞER BAYİLERİN BU FİYATA BIRAKTIĞINI SÖYLİYCEM...AKSİ HALDE KAYSERİDEN ALMA İHTİMALİM VAR

Hiç bir işe yaramaz özkaymak a fiyat vermek. Antalya günlas da miraç hanımla görüşün. Çok değerli bir arkadaşımdır. Konyadan yavuz un arkadaşıyım derseniz baya yardımcı olur

Geri