önemli !!!!!!!astralardaki Sorunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aquin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Gm Mail Attim Ve Aracin Sabahlari Soğuk Havada Zor çaliştiğini Ve çok Yaktiğini Söyledim Beni Bugün Aradilar Astra Dizellerde Sorun Olduğunu Ve Bunun Için Parça Göndereceklerini Söylediler Bayramdan Sonra Takacaklarini Söylediler Ben Dizel Olmasina Rağmen 700km Zor Yapiyorum Ve Soğuk Havalarda Zor çalişiyor Ayni Sorunu Olan Arkadaşlar Birlikte Hareket Edip Mahkemeyse Mahkemeye Verelim Yada Ne Yapacaksak Ortak Karar Alip çözüm Bulalim O Kadar Para Vermişiz Yazik Günah Ya

gm dediğin almanya ya mı mail attın? bende mail atmayı düşünüyorum ne cevabı almanca mı yolladılar ?

aquin' Alıntı:
Arkadaşlar Gm Mail Attim Ve Aracin Sabahlari Soğuk Havada Zor çaliştiğini Ve çok Yaktiğini Söyledim Beni Bugün Aradilar Astra Dizellerde Sorun Olduğunu Ve Bunun Için Parça Göndereceklerini Söylediler Bayramdan Sonra Takacaklarini Söylediler Ben Dizel Olmasina Rağmen 700km Zor Yapiyorum Ve Soğuk Havalarda Zor çalişiyor Ayni Sorunu Olan Arkadaşlar Birlikte Hareket Edip Mahkemeyse Mahkemeye Verelim Yada Ne Yapacaksak Ortak Karar Alip çözüm Bulalim O Kadar Para Vermişiz Yazik Günah Ya

:alkis: cok iyi bir hamle insallah sonuc alici olur

İnŞallah BİŞeyler Yapariz

yabanci dil bilen arkadaslara cok is dusuyor aslinda opel turkiye sorun cozmekten uzak gorunuyor.tabiki yetkili servislerde oyle

ingilizce atmanız yeterli ben 2001 yılında ingilizce atmıştım bana da hemen dönmüşlerdi...

bende en fazla 700 km yapıyorum+soğuk havalarda zor çalışma sorunu

Hakkınızı arayın bence de inşallah olumlu bi sonuç alırsınız ... :alkis:

hadi hayırlısı inşallah iyi bir sonuç çıkar..

hayırlı sürüşler

Geri