• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Ön cam sorunum var

hepimiztekiz

Kayıtlı Kullanıcı
11-Bilecik
arakadaşlar merhaba ekibe yeni katıldım,astra h 1.6 essentia konfor araç aldım daha yeni,aracımın ön camında dikiz aynası arkasından başlayan taş gelmesi sonucu oluşan çatlak var,bir karıştan büyük bir çatlak,eskişehirdeki opel neskar servisinden fiyat aldım orjinal camın fiyatı 49 bin tl. dediler,takmasıyla beraber 58 bin tl'yi bulacağını söylediler fiyat bana çok uçuk rakam geldi,bazı yerlere sordum 8 bine 10 bine takanlarda var tabiki orjinal cam değil ama tüm yağmur far sensörlerini aktarıyoruz dediler,sahibinden'de bakıyorum hurdaya ayrılmış çıkan araçların orjinal camlarını satıyolar onlarda 10 bin civarında ama kullanılmış cam sonuç olarak daha önce bunu yaptıran var mı hangisi olmalı sizce hangisi daha sağlıklı olur ?

Burada ki en önemli konu sizin cam ısı geçişini engelleyen özelliğe sahip mi ? Sanayi de takılacak olan cam bu özelliği taşıyor mu ? Eğer aynıysa bence taktırabilirsiniz, sensörleri problem etmeyin rahatça yeni cama aktarabiliyorlar.

ısı geçişini engelleyen özelliği ilk kez duyuyorum bunu nasıl öğrenebilirim ki

Geri