ön cam 4 cm. çatladı...yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ziver1969
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ziver1969

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 vectra b ön camım çatladı,ankarada cam fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaş varmı,şaşmazda bi camıcıyı aradım telefonda 140 a takarız dedi...bilgisi olan arkadaşlar varmı,ne yapayım.:confused:

Ben 250 lira vermiştim altı ay önce 140 iyi fiyat zaten onarım yapıyoruz diyenler de en az bu parayı isterler, bence yeni cam taktır olsun bitsin.

etrefını hemen çizersen çatlak ilerlemez. yada cam tamiri yapıyorlar. kaskon varsa full kaskolarda hasarsızlığı bozmadan yaptırırsın. görünür yerde değilse problem olmaz...
ama yaptıracaksan ilerlemeden yaptırman lazım...

trafik sigortan yok mu

arkadaşımın aynı şekilde ön camı kırılmıştı geçen sene trafik sigortasından değişti hatta duracam mı öyle bi firmada ondan diyorum

Başka birisi kırdıysa taş sçraması sonucu kırılmıştır diye tutanak tutulmuştır.
Karşı tarafın trafik siğortası ödemiştir.

Başka birisi kırdıysa taş sçraması sonucu kırılmıştır diye tutanak tutulmuştır.
Karşı tarafın trafik siğortası ödemiştir.

evet bu şekilde olabilir. yoksa kimse kasko yaptırmaz:) zaten yapılan kazalarda suçlu tarafın trafik sigortası karşı tarafın hasarı belli miktara kadar öder sonrasında kalan miktar varsa kasko öder(bir mersoya kafadan girdiysen:))
ama hiçbir şekilde sizin hasarınızı ödemez...
Cengizin yazdığı gibi bi arkadaşınıla tutarsınız tutanağı bana taş sıçrattı mıcırlı yolda dersiniz onun kaskoda bozulmaz trafiğinden öder. (vicdan meselesinide unutmamak lazım)

Ksgo vs vs Girerse işin içine (Belirmişsiniz ama ) genede yazayım.En iyisini taktırmanızı tavsiye ederim.
Her nekadar Yeni olsada:
Bazı camlar maalesef Gece ışığı Mercek gibi gözünüze yansıtıyor.
Çabuk çizilebiliyor.
Dış ve iç bükey ayarları İyi olmayan bir kalıptan çıktı ise Dalgalı görünüme bile sebep veriyor.
Vaktiniz var.
Arkadaşlarımızında belirttiği üzere etrafını elmas ile çizdirin Yürümez tekrar.
Güzel araştırma yaparak Engüzelini EN MANTIKLISINI yapın.

Bu arada çatlama sbebi?
Taşmı ?
Yoksa Güneşli bir günde camı ıslatarak silmeden bıraktınız yada ıslatıp sildiniz?
Malum yaz geldi Herkes Bu hatayı Bilmeden veya UNUTARAK yapabiliyor.
Geçmiş olsun

amasyada olsan ben yaptırırdım senin işini ama uzaktasın çatlak cam tamiri yapan bi yer bul çok uyguna yaptırırsın...burda cm si 1 tl :D 4 cm 4 tl...

Geri