OMVL Enjektör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bizim arabanın üzerinde omvl lpg kiti var. araçta tekleme vardı bobin buji test edildi sadece lpg'de yapıldığı için enjektörün arıza olduğunu bulduk.ama omvlnin enjektörü 300 lira. şimdi şu lpg enjektörünü buldum Valtek Tip Enjektör -120.00TL valtek tip olduğu için sorun olmayacağını söylüyor sitedeki online müşteri temsilcisi. sizce bir sıkıntı olurmu. araba benzinde roket gibi gazdada biraz performans düşük ama alt devirlerde tekleme yapıyor. sizce alayım mı bu enjektörü ? atiker akl mimgazın hatta aldesanınki bile aynı gözüküyor sorun olurmu sizce ?

Enjektör tipi ulu orta görünebilen tipteyse atiker taksanız da birşey farketmez, atiker kit ile köpek gibi giden araçlar biliyorum ben, olay regülatördeki basınç ayarında bitiyor.

valla şeytan git 300 tl ver omvl al diyor duygusal olarakta atiker al diyor :D

Fiyatlandırma stratejisi seçilmiş herhalde, Prinsin VSI ve Teleflex GFI nin enjektörleri hariç bir çoğu aynı sistemle çalışıyor, atiker candır :D

ısı sensörünü netleştireyim bir mavi diye aldesanın enjektörlerini alacağım :D 110 tl hemde :D omvl'de mavi enkentörleri :)

Aldesa da Lovato kalitesine yakındır, genelde herkes Atiker taktıracağına Aldesa taktır der, çok iyi fikir derim.

benim araçta atiker takılı enjektörüde bunun çok benzeri görevini iyi yapıyor üç yıl olmuş lpg takılalı tavsiye ederim...

omvl'nin ısı sensörü aldesaya olursa direk alacağım zaten. 2 günlüğüne safranboluya geldim sırf babam araba silkeliyor falan dedi diye. bugece istanbula dönüyorum en azından sorunu tespit ettik. yarın sabahtan ısı sensörü olurmu diye babam soracak bende sipariş vereceğim ona göre...

$(KGrHqRHJFcFBucDo1jZBQjv+(0N9!~~60_12.JPG

benim enjektörün aynısı orda fişler kablolar var ne işe yarıyor bunlar yahu.
atikerde yok birde.

Geri