Oksijen Sensörü Yardım!!!

FatihEmirhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;

Dün 2000 model olan astra g aracımı özel servise götürdüm arıza lambası yandığı için ve bana oksijen sensörünün değişmesi lazım dediler....:confused:

Sizlerden ricam bu sensörün hangi markasını kullanmalıyım ve fiyatları ile birlikte nerden temin edebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılarımla .............Teşekkürler........

bosch marka kullan

Benim aracımında iki oksijen sensörüde arızalı gösteriyor.Usta değiştirmeye gerek olmadığını söyledi arıza ışığı zaman zaman yanıyor kötü yakıttan dolayı arızalı gösterdiğini söyledi yetkili servis ikisinin fiyatına 1 milyar verdi özel servis 200 erden 400 milyon dedi ama markalarını sormadım değiştirdikten sonra paylaşırsan sevinirim birde hangisi arızalı?

TEŞEKKÜRLER arkadaşlar....

fiyat olarak bilginiz varmıdır?

Değiştirdiğimde kesinlikle burada paylaşırım maliyetini kardes

Kusura bakmayın uzun zaman oldu konu açılalı ama inanın 3 gün oldu yaptıralı sensörü :(

Sensörü değiştirdim ve bosch marka sensör işçilikle beraber 130,00 tl ye yaptırdım...

Saygılarımla....

Arkadaslar arıza kodunuz eger yakıt sistemi zayıf diorsa o oksijen sensöründen değil aynı olay yüzünden ben uykusuz bir hafta gecirdim ama sonunda hallettik sorunu ve bogaz kelebeğini temizlettim ve orda kücük igne gircek kadar bir hava deliği var orayı balata temizleyicisi ile actık ve ne arıza lambası kaldı nede sıkıntı.Malesef bir cok servis hemen ya atesleme bobini yada oksijen sensörü die hemen yapıstırıyor ama alakası yoq bence kodunuzu ögrenin ve bu uygulamayı yapın derim.

Ben de aracımda O2 sensörünü yeni değiştirdim. 2 tane sensörden 2. konumda olan. 260 tl, orjinal gm, 2 yıl garantili. Sensör değişmese de olur dense de bence ihmal etmeyin çünkü sensörler egsoz gazından ölçüm yaparak sürekli olarak aracın uygun yakıt-hava karışımını ayarlamasını sağlıyor. Sensör çalışmıyorsa aracın yakıt tüketimi artar ve uzun vadede katalitik bozulabilir. Yani daha fazla masrafa yol açar.

Geri