ogs mi kgs mi

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu gün okuduğum bir habere göre artık köprülerden nakit geçiş olayı kalkıp yerine ogs kgs falan olacakmış.

ben senede 3 bilemedin 4 sefer otoban kullanan birisiyim.bu kadar kısa seyehatlar için ogs mi kgs mi.daha iyi dir.birde ikisini de kullananlar mutlaka vardır ogs yi pek anlamadım nasıl bir şey merakta etmemiştim aylık hiç geçiş olmadanda kontur keser gibi kesmler oluyor falan demişlerdi şimdi ben hangisini alırsam daha iyi olur bi el atın yardımlarınızı bekliyorum.

cok sık geçmiyorsanız kgs sizin için ideal kredi kartı gibi cüzdanınızda taşırsınız
üstelik onu alırken para falan da vermiyorsunuz yanılmıyorsam yani size kgs derim bu durumda ama şu da var herkes kgs almak kolay diye ona yüklenirse bu sefer kgs gişelerinde de yığılmalar olur ki bu da zaman kaybı ve stress demek oluyor onu da göz önüne alınız.

kgs daha mantıklı ogs çok masraflı ayrıca sorunlu makineler oluyor çok sıkıntı yaşanabiliyor

otabanla cok isi olmayan icin bence kgs 3 ytl verip alınıyo icinede en az 25 ytl kontor yuklenıyor

çoğu banka hesabın varsa ücretsiz kgs veriyor,hesabından oraya yükleniyor
geçmeyince kontör gitmesi diye bişi yok, ogs de kgs de mantık olarak aynı
kredi kartına bağlatabiliyosun,kontör bitince yüklüyor kendisi
ben kgs almıştım yıllar önce, çoğu zaman ogs den daha açık oluyor gişeleri ;)

yorumlarınız için teşekkür ederim.heralde tercihimi kgs olarak kullanacağım.

kgs ogs cihazıyla uğraşmak war işin ucunda çünkü

olsun durmak zomu ogs dede belli hızda geçmen gerekiyor

olsun durmak zomu ogs dede belli hızda geçmen gerekiyor

gişelerde 30 km filan yazıyor ama kaçla geçersen geç okuyor.:)

Geri