Öğrenciye KREDİ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar finansbank öğrenciye kredi veriyormuş. Arkadaş başvuracak bana sordu bilgim var mı diye? Hiç bilen duyan var mı kefil falan istiyorlar mı artısı eksisi nedir?
Adamlar ev kredisi bile veriyormuş

ÖĞRENCİYE MORTGAGE
Yurt, kiralık ev bulamadım diye dert etmeyin. Ev sahibine değil, geleceğinize yatırım yapın. Finansbank’ın size ve ailenize sunduğu özel faiz oranları ile konut kredisi kullanarak üniversite yıllarınızı kendi sıcak evinizde geçirin. 3 ay erteleme opsiyonu ve çok cazip faiz oranları ile , üstelik hesap işletim ücreti ödemeden kendi evinizin konforunu yaşayın.
ÖĞRENCİYE KREDİ
Bu başarınızın haklı gururunu aileniz de dertsiz tasasız yaşasın. Finansbank’ın size ve ailenize sunduğu özel avantajlarla dolu ihtiyaç kredisi hem sizi hem ailenizi mutlu edecek! 3 ay erteleme opsiyonu ve çok cazip faiz oranları ile, üstelik dosya masrafsız, hesap ücreti ödemeden.

http://www.gogogo.com.tr/98.aspx

finansbankın üniversitelilere verdiği go kartı olanlara veriyor diye biliyorum. bende go kart var benimde mailime gelmiş ama fazla ilgilenmedim.

Acil ihtiyaç vs tabiki ayrı durum saygı duyarım ama benim ne kredi ile nede kredi kartı ile işim olmaz.Hayatım boyunca almadım almayıda düşünmüyorum.İster eski kafa diyin ister cahil diyin.Parası kadar yaşayanlardanım.Bir gün iskender yerken 1 hafta sonra simitte yerim ben

Saygılar...

Son düzenleme:
Acil ihtiyaç vs tabiki ayrı durum saygı duyarım ama benim ne kredi ile nede kredi kartı ile işim olmaz.Hayatım boyunca almadım almayıda düşünmüyorum.İster eski kafa diyin ister cahil diyin.Parası kadar yaşayanlardanım.Bir gün iskender yerken 1 hafta sonra simitte yerim ben

Saygılar...
Aynen, ben de kredi kartı kullanmıyorum. Elden iş görünce daha bi içim rahat ediyor.

Makbuzu alacan abi :D

Saygılar...

Aynen katılıyorum aynı kafadayız :) :D

kredi kartını bende sevmem. özellikle de banka Finansbank ise hayatta olmaz.
size de tavsiye etmem.
arkadaşım Finansbank'tan kredi kartı aldı, bir süre ödememiş, öğrenci adama icra çıkarttılar.
harcadığı tutar topu topu neki?
borcunu 12 taksite böldürdü, 30-30 ödüyor.

bu krediyi alırsınız, ama nasıl ödersiniz bilemem.
ben sonunu hiç hayırlı görmüyorum.

biz çalıştığımız halde zor başa çıkıyoruz bankaya bulaşma

kredini kartının bilinçsiz olmadıkça faydası vardır... ama bazı insanlar sanki hiç ödemeyecekmiş gibi kullanıyorlar bu çok zararlı... ben yanımda çok fazla para taşımayı sevmediğim için kullanıyorum kredi kartını... canım birşey almak istediği anda alıyorum... ama tabikide param kadar alıyorum limitim kadar değil...

kredini kartının bilinçsiz olmadıkça faydası vardır... ama bazı insanlar sanki hiç ödemeyecekmiş gibi kullanıyorlar bu çok zararlı... ben yanımda çok fazla para taşımayı sevmediğim için kullanıyorum kredi kartını... canım birşey almak istediği anda alıyorum... ama tabikide param kadar alıyorum limitim kadar değil...

İşte kredi kartı kullanırken en çok dikkat edilmesi gereken nokta.. Yıllardır kullanıyorum kredi kartı şu ana kadar tek bir kez bile sorun yaşamadım.. Cebinizdeki paraya göre harcarsanız kredi kartı çok faydalı bir icat aslında.. Mesela ben sürekli yurtdışı alışverişler yapıyorum ve bu yüzden her zaman kredi kartına ihtiyaç duyuyorum.. Bazen Türkiye'den 100tlye alabileceğim bir malı yurtdışından üçte biri fiyatına alabiliyorum.. Böyle düşündüğünüzde bence çok faydalı.. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla.

Geri