nolduu epdk efendii..

LAZRAİL61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
daha iki gün önce sözde uyarı çekmişti epdk akaryakıtçılara?bakıyorum da hiç takan yok:mad:bırakın indirmeyi bu sabah itibariyle mazota 5 krş zam daha pompalandı.insanı katil eder bunlar:mad:epdk falan hikaye.hükümet ve akaryakıtçılar elele vermiş milleti soyuyorlar:mad:yalanım varsa söyleyin:mad:

daha iki gün önce sözde uyarı çekmişti epdk akaryakıtçılara?bakıyorum da hiç takan yok:mad:bırakın indirmeyi bu sabah itibariyle mazota 5 krş zam daha pompalandı.insanı katil eder bunlar:mad:epdk falan hikaye.hükümet ve akaryakıtçılar elele vermiş milleti soyuyorlar:mad:yalanım varsa söyleyin:mad:
:good::good::good::good::good:

Hepsi ŞEREFSİZ bunların

bu işin sonunu çok merak ediyorum

benzıne zam mazoto zam lpg zam oglum zam alayını yakıcan hepsı şırket olmuş meanfeat peşinde vatandaşi soysunlar habire epdk cok umrada bızı dusuncek:mad:

daha düşecek diye beklerken 3 gün önce 2.47 den aldığım motorini dün 2.53 den alınca baya bi sövdüm :mad:

daha düşecek diye beklerken 3 gün önce 2.47 den aldığım motorini dün 2.53 den alınca baya bi sövdüm :mad:
bugün 5 krş daha zam geldi:D

akaryakıt üzerindeki vergi yükü kalkmadıktan sonra istediğimiz indirim olmayacak orası kesin.2.53 olan mazot nereye kadar düşebilirki ama en azından firma karlarına ek olarak yok kdv yok ötv derken sadece bunlardan yapılacak %25-30 luk indirim,fiyatlarda gerçek manada bizim istediğimiz şekilde düşmeyi sağlar.

artık büyük motorlu arabalara binmek hayal olcak bu gidişleee :(

Geri