Nokia (kapak soyulması)

benım n80 soyundu cıplak suan ama bır sey cıkma zbılıyorum arkadsımınkı soyuldu servıse gonderdı servısın cevap ne oldu bılıyormusunuz

bunu cebınızde kullanmısınız

benım n80 soyundu cıplak suan ama bır sey cıkma zbılıyorum arkadsımınkı soyuldu servıse gonderdı servısın cevap ne oldu bılıyormusunuz

:kop: :kop: iyi de bunun adı ne? CEP telefonu:kop:
samsung u700'lerin kapaklarını değiştiriyo. demekki nokiada iş yok!

:D :D :D benim o servise çok güzel bi cevabım olurdu

cep telefonu servisleri çok saçma sebepler gösteriyolar.. insanı çileden çıkarıyolar resmen!

evet oyle
ufak bır temassızlık olsun yada buyuk bır sorun ılk soyledıklerı su teması sorundan kacmaları ne kadar kolay degılmı

evet oyle
ufak bır temassızlık olsun yada buyuk bır sorun ılk soyledıklerı su teması sorundan kacmaları ne kadar kolay degılmı
bu kvk'nin işin içinden çıkmak için sölediği ne büyük yalan. ama kimse de demiyoki hani göster fotoları ben inanmıyorum die...

servise gelen cihazların fotoları çekilir.. eğer isterseniz size göstermek zorundadırlar...

telefon garantiye girmedi arkadaşlar
acıklama: kapağa sıvı ya da su teması olmuş (su, ter, nem...)
söyleyecek çok şey var ama forum kuralları özür

:Dnokia da satış başarısı aynı woswos şimdide audi olayı bi ara bi gazlıyolar bize bunları wos ların audilerinde içlerinde ki kaliteli malzeme diye adlandırılan malzeme 2. ay içinde soyulmaya başlar .

ama biz gaz milletiz görmezden gelir gene saldırırız kafaya işlemiştir.
bu arada samsung cidden bu tip durumlarda üstüne düşeni yapıyorlar benim 400 ytl lik mp3 ümü direk komple değiştirmişlerdi yenisi ile.

geçmiş olsun cok bence soyulan kısımları iiice temizleyip yeniden boyayın...

telefon garantiye girmedi arkadaşlar
acıklama: kapağa sıvı ya da su teması olmuş (su, ter, nem...)
söyleyecek çok şey var ama forum kuralları özür
yanı ben soylemısdım

evet bende okudum zaten daha önce
sonucunu tekrar gördük :(

Geri