nerden dizel almalı? Dizel alırken fişleri saklamalı dediler...

irfan_astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra 1.3 e nerden dizel yakıt almamı tavsiye edersiniz? Arabayı alırken cok sirkülasyonu olan bi istasyondan almanızı tavsiye ederiz dediler ama özellikle şu marka demediler. BP, Shell, OPET vs..

Bir de arabayı alırken aldığınız yakıtların hepsinin fişini bir yerde saklamanızı tavsiye ederiz dediler. Arabada yakıttan dolayı bi sorun olunca opel garantiye almıyormuş ama bir şekilde sanırım yakıtı aldığınız şirkete bişekilde ödetilebiliyormuş. tabi bu satışçının söylediği bişi paylaşmak istedim.

birçok markayı kredi kartı world cardfinan vs 4 kere 100 e 50 tl vs kampanyalarından dolayı kullanıyorum. hiç birşey farketmiyor. ancak shell in dizeli daha iyi diyebilirim. ama sakın o shelldeki vpower gtl den koyma hiçbir işe yaramadığı gibi zaten benzin fiyatı. bende uzun yolda egr valfi arızası yaptıydı.

ben şahsen FULL Den Alıyorum SHELL de denedim fark görmedim boşuna fazla verme derim depoyu tam dolum yaparak denedim FULL Ve SHELL den Aynı Km Fark Yok Tercih Senin Tabi Bide Zaten FULL Garanti Veriyor Yakıt Arızasına Karşı Daha Ne Olsun

istasyon seçiminde büyük yogun ilgi giren istasyonlardan alın şahsen ben uzun yola gittiğimde 1000 km lik yola büyük istasyon yogunluk gördüğüm yerden alırım kıyıdan köşeden almam...

Mazotta daha dikkatli olmak lazım.Artık her yerde aynı denetlemeler var diye düşünüyordum. Ta ki, kuzenimin dizel corrolla'sının enjektörleri kötü yakıttan neredeyse değişecekti, temizlikle düzeldi. İstanbul'da PO'dan alırdı genelde. Hepsi belki aynı değil ama bir kere bile kötü yakıt almak yetiyor.

Bence en faydalı çözüm deponun içindeki mazotun 1/3 ün altına düşmemesidir.

4-5 depo kadar FULL den aldım şu an SHELL den alıyorum. FULL den aldığım zamanlarda her depoda araç kendini temizliyordu, ancak SHELL den aldığımdan beri bu iki depoda bir e kadar düştü.

full'den şaşmıyorum valla. lpg'side iyi. MAzotuda....

Geri