Nedir bu Fenerden çektiğimiz :(

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Fazla lafa gerek yok bu adamlar için alisamiyen kadıköy falan farketmiyor. marsa gitsek ordada yenerler bizi. hiç pozisyonları yokken maç kazandılar yine.

Ne bizim hocanın taktiğinden bişey anladım nede yaptığı anlamsız değikliklerden. eli belinde gezen Arda nın ne yapmasını bekliyordu acaba yada 6 aydır antreman yapmamış Baros dan?

Bu şekilde nası şampiyon olacakki bu takım? Beşiktaş şampiyon olacak yine sanırım, hem feneri hemde bursayı yenerler bitirirler bu işi gibime geliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımın kumaşı sağlam ama bunu işlemesi için gerçekten hırslı,heyecanlı,kendini takımın parçasıymış gibi hissedecek bir teknik direktör gerekiyor. Kaldı ki rijkaard elinde o kadar alternatif varken, sakat Arda'yı kullanarak kendi futbolcusunu ateşe atıyor. Yeni sakatlıktan çıkan Baros'tan medet umuyor,aptal saptal hatalarına rağmen hala Leo FRANCO'da ısrar ediyor. Kişisel sebeplerden dolayı (bende futbolunu pek beğenmem ama yürekli oynuyor) uzun süre kestiği Servet'i derbi de oynatıyor. Sadece kanat oyuncularının yerlerini değiştirerek oyuna etki etmeye çalışıyor. Çift forvetle çıkması gereken maça tek forvet ve 1 ön liberoyla çıkıyor. Daha saymakla bitmez. Rijkaard başarılı değildi,hala değil bence. Barcelona'yı Hollanda'yı kimse örnek olarak göstermesin. Hollanda liginde adını sanını duymadığımız bir takımda teknik direktörlük yaptı neden iyi sonuçlar alamadı? İyi teknik adam örneği Gerets,Morinho'dur. Ciddi anlamda oyuna etki eden,oyunun kaderini değiştiren (Gerets için söylüyorum) Ümit Karan gibi performansı Hagi sonrası dibe vuran,moralsiz bir futbolcuyu yeniden yarattı. Birde bunların dışında başka etmenlerde var. Sezon başından beri Milan,Chelsea,Arsenal(Wenger giderse Rijkaard düşünülüyor) gibi takımlarla adı sürekli anılan ve menejerine sürekli teklif gelen bir teknik adamın kafası da rahat olmayacağından takıma yeteri kadar odaklanamaz,taktik çalıştırmaz,kamp yapmaz sonrada Fener'e böyle yenilir... DÜn izlediğim Galatasaray taraftarın gazıyla sadece 4 dakika saldırdı,sonrasında rakibini izledi. Dün iki takımda vasatın altında top oynadı ama itiraf etmek gerekirse Fener sakin oyunuyla çok daha rahat paslar yaptı,öyle ya da böyle golünü buldu. Devam et Rijkaard efendi sen daha taktik çalıştımamaya,futbolcuları kampa sokmamaya.Devam et...

Son düzenleme:
Ben opeleğlence kısmında bu hoca geldiğinde bi cacık olmayacağına inandığımı yazmıştım zaten, maalesef haklı çıktım.

Bir diğer örnek Guardiola. Alalım Barca'nın başından.Getirelim bizim takıma iş yapamaz. Bunlar büyük hocalar değil. Boşuna demiyolar Takımın büyüklüğü önemli,gerisi teferruat diye. Kazanılan maçlar futbolcularla kazanılıyor. Ancak Galatasaray gerçekten başarı istiyosa deneyimli bir hocayla birlikte Abdullah AVCI'yı takımın başına getirmelidir. Bir yıl beraber çalıştıktan sonra da Abdullah AVCI bu takımın başında 15-20 sezon kalmalıdır. İBB ile oynattığı futbol şablonu tam bize göre.

Bence dünkü maçta fenerli futbolculara galatasaray forması galatasaraylı futbolculara fenerbahçe forması giydirselerdi fener formalı galatasaraylı futbolcular maçı kazanırdı tutmuyo işte şansımız tutmuyor

Bi ufurukcuye gostermek lazim GS'yi ))))

merak etmeyin kupa finalinde yener öcünüzü alırız:D

Fenerbahçe sakin tavrı ile oyunu kazandı, Galatasaray gole kadar stresini bastırarak oynamaya çalıştı, ancak golden sonra onlarda korkuları ile yüzleştiler.Son derece tatsız tuzsuz bir maçtı, Selçuk un gölü de güzel olmakla beraber şansın ve kaleci hatasının bir araya gelmesi sonucu,jeneriklik bir hal aldı.Ben beraberlik olması çok istedim ama efsane devam etti, herkes için hayırlı olsun

Bu arada son hafta Beşiktaş Bursaspor a konuk olacak.Bursaspor o maçı Beşiktaşa vermez...

Bursaspor'un şampiyon olması yürekten istiyorum. Ama onlarda da stres başladı . 7 hafta var daha ve Galatasaray maçını da hesaba katmak lazım. Biyerde bizim fikstür avantajımız var. Derbi maçlar bitti. Millet daha yeni başlıyor.

Geri