Neden

GMGermany

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Derler ya sabah vaktinde ve gec aksam vaktinde gelen haberler hayirli olmaz diye:

Bu sabah saat 07.30 da aci bir haber aldik:

Ankarada bulunan kaynimin Kayinpederi dün ögle vakti vefat etmis.
Kaynim daha yeni nisanlandi.
Olay su: Adam durakta beklerken bir otomobil gelip carpiyor. 2 kisi hastaneye sevk ediliyor ikiside komada yatiyor. Maalesef Kaynimim Kayinpederi olay yerinde vefat ediyor.
Otomobili kullanan ehliyeti olmayan soför: Babasi ogluna Otomobili veriyor, kendiside yaninda oturuyor!
Kardesim Insan hayati bu kadar degersiz mi ya. Ben Adami tek resimlerden taniyorum ama bugün Ailesine basasagligi icin telefon ettigmiz zaman ne diyecegimizi bilemedik, gözyaslarimizi zor tuttuk.
Bugün Karsiyakada defnedildi.
Ve kendime soruyorum: NEDEN, insanlar niye bu kadar sorumsuz davraniyor.
Bir cahillik 1 kisinin ölümüne ve 2 kisininde komada yatmasina sebeb oluyor, ve belkide bu insanlar bile kurtarilamayacak.
Lan..t olsun böyle sorumsuz insanlara, Allah belalarini versin, baska bir sey demiyorum.

başınız sağolsun...

geçen gün bu tip insanları savunan arkadaşların ısrarla yorum yazmasını istiyorum konu sahibi rahatsız olmazsa eğer...

Son düzenleme:
Başınız sağolsun Mekanı cennet olsun:(

başınız sağolsun

Allah hepinizden razi olsun Arkadaslar.
Tartisalim tabii ki , baska insanlar böyle olaylara kurban gitmesinler Lütfen

Başınız saolsun :(

basınız sağolsun. bukadar sorumsuzluk olmaz birde yanında babası oturuomus

Başiniz Sağolsun Allah Geride Kalanlara Sabirlar Versin

başınız saolsun.bu acı olay üstüne burada tartışmak doğru olmaz marikan.allah sabırlar wersin...

bir hiç uğruna derlerya aynen öyle allah sabır versin başınız sağolsun inşallah sorumlularında örnek olması için ağır bir cezaya çarptırılırlar

Geri