Neden Opel'e ve hangi OPEL'e aşığız????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volkan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_volkan_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hepimiz opel aşığı olabiliriz. Fakat bizleri birbirimizden ayıran noktalar farklı zevk ve tercihlerimizin oluşudur. Sahip olduğumuz bu zevkler Opel markası altındaki farklı dizaynların satış rakamlarını belirler. Marka bağımlılığımız olarak opel ortak noktamız iken küçük arabalardan hoşlanan kişiler corsa, büyük ve konforlu araçlardan hoşlananlar ise vektra tercih etmeleri ana sebeptir. Kendimle ilgili bir şeyler söylemem gerekirse hayatım boyunca Türkiye şartlarına (Hava şartları ve karayolu kalitesi) mükemmel uyum sağlamış ve uzun yıllardır (1998 den günümüze) yüksek satış hacminde olan ve bence kusursuz hatları ve dizaynı olan araç ASTRA G. Son olarak sizlere sözüm I Love OPEL, I LOVE ASTRA G. Evet şimdi sıra sizlerde dostlar. Yorumlarınızı okuyalım, coşalım. :)

volkanım ben henüz aşık değilim alışmaya çalışıyorum bu aracı almam tamamen tesadüf sonucu oldu (çok sevdiğim beyaz civic'im 3 hffta önce perte çıktı) ama zamanla birbirimizi seveceğimize dair olumlu sinyaller oluşmakta

valla param buna yetti o yüzden aşığım :D:D:D

en uygun fiyata alınabilicek en kaliteli sağlam güzel sorunsuz vs.. araç ;)

Ben değil, Opel bana aşık..

tunerrusun teşhişi isabetli dostlar. Yorumlara devam

:rock FOREVER SFİ GSİ16V:) :rock

yooo kim aşık opel bna yazıo :)

bende aracıma aşıktım ama geçenlerde ayrıldık:( ben onu sevdikçe ve üzerine düştükçe (sanırım biraz fazla pimpirikliyim) birgün park halinde tampon çizildi birgün sabah kuş pisliğinden aracın rengi görünmüyordu:) birgün üzerinde kediler yatmış kaput üzerinde tırnak izleri vs. vs. vs.
zor oldu ama ayrıldık artık o da rahat bende :) :) :) :)

Ben seviyorum arabamı oda beni seviyor heralde. Forza Vectra A :D:D:D

Geri