Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilginç, yani araç menüleri çıkmıyor mu?ulas79 link' Alıntı:Hakan bey yeni necvox da bazı menüler çıkmıyor burada yeni necvox taktırmış olan bir arakadaşa yardım edeyim dedim menülerin bir kısmı yoktu.
ilginç, yani araç menüleri çıkmıyor mu?HaKaN link' Alıntı:[quote author=ulas79 link=topic=3490.msg79641#msg79641 date=1325062057]
Hakan bey yeni necvox da bazı menüler çıkmıyor burada yeni necvox taktırmış olan bir arakadaşa yardım edeyim dedim menülerin bir kısmı yoktu.
teşekkürler problemi kendiniz çözmüşsünüzfucuncu link' Alıntı:ilginiz için teşekkür ederim. fakat resimlerdeki gibi bir menü benim cihazda yok. biraz kurcaladım ve buldum. Ayarlar-Info-Yardım menüsüne girdiğim zaman aracın sistemine erişiyor ve bütün ayarları yapabiliyorum. ilginç olan şu: bu menüde kontrol tuşları necvox'un ekranında ama sistem bilgilerini aracın yol bilgisayar ekranından görüyorum. sonuç olarak araç saatini uzun uğraşlar sonunda nihayet ayarlayabildim. umarım benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara da bir yardımım dokunur.
ilginç, yani araç menüleri çıkmıyor mu?ulas79 link' Alıntı:[quote author=HaKaN link=topic=3490.msg79649#msg79649 date=1325062835]
[quote author=ulas79 link=topic=3490.msg79641#msg79641 date=1325062057]
Hakan bey yeni necvox da bazı menüler çıkmıyor burada yeni necvox taktırmış olan bir arakadaşa yardım edeyim dedim menülerin bir kısmı yoktu.