Ne Yapmam Lazim? Lastik Garantisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce 4 adet fulda lastik aldım. Aldığım lastiklerle yaklaşık 30km dahi yapmadan bi baktım ön sol teker balon yapmış. ama yırtılma şeklinde lastiğin iplerine kadar görülüyor! Eksper gelmiş ve lastiğin aşırı darbeyle o hale geldiği söylenmiş fakat hiçbir darbe yok. en kısa zamanda lastiğin resimlerini ekliycem!

fakat ne yapmam lazım bu işte %100 mağdur durumdayım ve hiçbir darbe olmamasına rağmen lastik resmen yırtıldı ipleri bile görünüyor!

lastikte yaralanan ( sözde yaralanan ) kısım yanakta bulunuyor ve yanağa gelene (tabandan itibaren) kadar hiçbir çizik yok bu lastik araç tekerleri yan yan giderkenmi taşa çarptı anlamadımki??..

başından benzer olaylar geçen varmı? yada bi fikri olan!

Önceki arabama brigestone lastik almıştım.Lastikleri taktırdıtan sonra memlekete gittim ve lastiğin birtanesinin havası inmiş.Lastikçiye gittim patlamış herhalde diye lastikçi lastiği söktü ve yanaktan kaçırıyor kesik var dedi hemde lastiğin arabanın aiç tarafında kalan yanaktan.Dış tarafta olsa kaldırıma sürttüm dicem ama arabanın ltından yanağı nasıl kestircem.Lastikçiye hava bas sadece dedim ve istanbula geldiğimde lastiği fabrikaya yolladım.Fabrikadan gelen cevap kullanıcı hatası laastik bir yere sürtülmüş diye cevap geldi.Yani bana göre kıvarabilecek payları varsa kıvırıyolar.Geçmiş olsun.

Sen lastiği fabrikaya yollamadın mı?
Çünkü fabrikadan yazılı olarak cevap geliyor.

Geçmiş olsun kardeş. Sonuç ne oldu peki ? Exper kullanıcı hatası dedi ve garantiye dahil edilmedi mi ?

geçen yıl arkadaşım goodyear aldı. bozuk yoldan dolayı balon yaptı. aldığı bayi sorgusuz değiştirdi.

Geçmiş olsun kardeş. Sonuç ne oldu peki ? Exper kullanıcı hatası dedi ve garantiye dahil edilmedi mi ?

evt abi garantiye dahil edilmedi!

haydii geçmiş olsun kardeşim.

bende geçen hafta dunlop lastik aldım ancak çok ses veriyor içeri yeni oluşuna bağladılar sorun devam ederse 1 ay içerisinde tekrar iade yollarını deniycem ..

haydii geçmiş olsun kardeşim.

eywallahhh kardeşim!..

anti fuldacıyım artıkın!..

Geri