Arabayı aldığımda kurbanda kestirmiştim halbuki çok şükür bugüne kadar da başıma büyük bir kaza gelmedi Allaha şükür, yalnız bu haftasonu üst üste gelen olaylar beni o kadar tedirgin etti ki pazar akşamı aracı otoparka çekip evde oturmayı tercih ettim
Cumartesi sabah işe giderken babam araca bineceği esnada sağ farın yanmıyo dedi, dedim zaten kısalar kapalı hayır gündüz farı dedi, indim baktım sağ gündüz gerçekten yanmıyordu, ancak kısalarla birlikte açtığımda bir problem olmuyor, sadece auto mode da gündüzler yanıkken sağ tarafta problem oluyor, neyse pazartesi servise götürrüm dedim. Cumartesi akşamda tam Odak ın karşısında, iki makasçı arkadaş diyim artık, kapışırken biri arkadan vurdu bana, camı açtım adamm pardon abi kusura bakma diyo, lan dedim ne kusuru bakma bi zahmet inde bakalım bişi varmı, neyse indik baktık tamponda kirliydi bezle felan sildim fazla bişi yoktu, egzoz un üstünde ufak bir boya kalkması vardı, telefonları felan aldık, adam da meguiars bayisiymiş gel hallederiz felan dedi, eve geldiğimde farkettim ki sensörler çalışmıyor, sanırım çarpmanın etkisiyle sensörlere bişi oldu, neyse bu sabah tarık abiye götürdüm heralde boya kalkması ufak bir rötuşla halledilecek, neyseki tamponları fiber almamıştım, sanırım plastiğin esnemesi sayesinde kurtardım, yoksa baya hissettim çarpmayı. Neyse pazar sabah araca indim markete gitmek için, müzik açiym dedim, videoyu açtım bir iki şarkı sonra hata verdi, unknown error fln yazdı, usb yi çıkardm çakmak girişindeki usb girişine taktım orda müzikler çalıyor, yalnız video oynatmıyor. Neyse dedim şu tamponlar far hallolsun, cyclone çok dert değil. Anlayacağınız çok gergin bir haftasonuydu, ki her ne kadar çok büyük kaza olmadıktan sonra olacağı varmış olmuş deyip kafaya çok takmayan biri olsamda.