navigasyon cihazı nasıl kullanılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan h.t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

h.t

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar babama hediye navigasyon cihazı geldi.Yarın uzun yola cıkcak ögrette kullanıyım dedi ben cözemedim aleti bilen biri yardım edebilirse cok sevinirim.Kutusunun üzerinde navking nav 320 yazıyor markası modeli bunlar sanırım.saygılar

aynı içerik ve başlıkta 2 konu açmanıza gerek yok

öncelikle ayarlardan sesli yönlendirmeyi ve menüyü türkçeye çevir, uzunluk birimi olarak kilometre ayarlı olsun..

açık havada veya cihazı evde açıcaksan pencere yanında cihazın haritasına girip bir müddet bekle. cihaz, bulunduğu konumu bulana kadar 30-40 saniye geçebilir... haritadan anlarsın zaten bulup bulmadığını.. cihaz nerede olduğunu bulduktan sonra gideceğin yeri 2 türlü ayarlayabilirsin. İstersen adres girersin, il, semt cadde ve kapı numarası sırasıyla adresi bulabilirsin, eğer gidilecek yer herhangi bir işyeri ise (market, eczane, benzinlik) POI menüsünden ayarlayabilirsin. (Point Of Interest = İlgi Noktası)

cihazın her açılışında konumunu bulması biraz sürebilir.. eğer kapattığınız noktadan çok uzakta bir yerde açıyorsanız cihazın kendi konumunu bulması 1 dakikayı geçebilir.. hareket halinde değilde sabitken açarsanız cihazı daha faydalı olur ;)

dün yazamadım kusura bakmayın cok tesekkür ederim cözdük aleti :)

Diğer başlık silinmiştir.
Navigasyon hayırlı olsun

bide uzun yolda yani şehir dışında daha hızlı çalışıyor benimki (n95 8gb)

Geri