Nasıl Sabitlerim ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar kendım cekmıs oldugum asagıdakı lınkdekı vıdeoda audio ile alakalı ayarlar var .

SOUND OFF & TA VOLUME +12 & SDVC5 & EXT.İN VOL +12 & ON VOLUME +12 & PTY...

Bu modları nasıl kaydedıp sabıtleyebılırım çözemedım bır turlu , bilen yada fikri olan varsa yardımcı olursa sevınırım asagıda daha net olsun dıye vıdeosunu cekdım

vıdeo lınk : http://www.facebook.com/video/?upload#!/video/video.php?v=115120171868812&ref=mf

Bilen yok mu yahu ?

Koskoca forumda 33 kısı bakmıs 1 kısı dahi bilmiyor

o ayarlar trafik anonsu, aracın hızına göre artan ses ayarı ve teybi açtığında sesin yüksekliği gibi ayarlar daha detaylı bilgi müzik sisteminin kullanma kitapçığında mevcut. şu an ezberimde değil. mesela ta bir trafik anonsu geldiğinde eğer ta açıksa otomatik olarak ses daha önce ayarladığın ta ses seviyesine çıkar gibi.

o ayarlar trafik anonsu, aracın hızına göre artan ses ayarı ve teybi açtığında sesin yüksekliği gibi ayarlar daha detaylı bilgi müzik sisteminin kullanma kitapçığında mevcut. şu an ezberimde değil. mesela ta bir trafik anonsu geldiğinde eğer ta açıksa otomatik olarak ses daha önce ayarladığın ta ses seviyesine çıkar gibi.

Bende kullanım kıtabcıgı yok ondan böyle soruyorum , çok tesekkurler:)

Settings tuşuna basıyosunuz audıo diye seçenek geliyor zaten ortadaki yukarı-aşağı sağa-sola bakan tuşla sağa doğru giderseniz orda yularıda yazdığınız seçenekler gelicek yine yukarı tuşuna basarak ordaki değerleri +12 ye kadar çıakrtabilirsiniz.

nasl sabtlerm die sorms ama ark. her açtgmzda degerler aynı oluo zaten 12 sabit hep. kitapçk vr bnde eren bakarm bişey yazıosa söylerm sana ;)

Yılmaz bey sagolun emre arkadasımızın dediği gibi sabıtlemeyı sormustum..
tamam emre beklıyorum :)

Geri