Müzik sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.2yıl önce Aracımda mp3 dinleyebilmek için kaset adaptor alıp elimdeki diskman i değerlendirdim.Başlarda niyetim brz idare edip sonra iyi bi teyp ve changer takviyesi yapmaktı.Ama gün geçtikce diskmaninde çok iyi olmasından dolayı çıkan sese hayran kaldım.Sesi duyanlar amfi kaçlık diye soruyorlar.Oysaki yok öyle bişey aracımda.Fakat müziği diskman den değiştirmek zor gelmeye başladı artk....Başta elektronikci arkadaşlar olmak üzere herkese soruyorum:car 400 serisi teyp üzerinde bulunan ve radyo istasyonunu değiştirmeye yarayan okları diskman deki müziği değiştirmek için kullanabilirmiym?

senın iş biraz ince işe benzıyor ugrasma derım ıdare et böyle. yada al tertemızce bı mp3 baglat

Yaninda olsaydim yapardim, ama gercekten cok uzun bi iscilik.Bunu sana hic kimse yapmaz.Sannetmem ama umarim birini bulursun.Cünkü iki cihazin icide acilip dagitilacak.Sonra degisiklik yapilip toplanacak.
Kolay gelsin.

olmayacak bişey değil ama çok hazmetli ve uğraştırıcı bir iş.kolay kolay kimse uğraşmaz.ayrıca bu işlemi yaptığında tuşların diğer fonksiyonları doğru çalışmayabilir.yada diskmen açıkkan radyo frekansı falan değiştirisen teyp yada diskmen zarar görebilir.bence en güzeli bence böyle kalması

Arkadaşlar bilgiler için teşekkur ederim.Aklıma bişey geldi.Bu özelliğe sahip olan kasat adaptörler varmıdır acaba?

Geri