muro hakkında görüşleriniz !!!

Biraz film inceden inceye anlayarak izleseniz böyle konuşmazdınız

Konuşmamız filmin inceliğini anlayamadığımızdan değil; teröristin bu kadar hoş gösterilmesindendir!

Biraz film inceden inceye anlayarak izleseniz böyle konuşmazdınız

ya o inceliği ben anlıyorum sen anlıyorsun ama herkes o ince çizgiyi göremez teröriste sempati besler daha okuma yazma bilmeyen insanlarımız var

"Muro" Dizide inançları uğruna kandırılmış birini oynuyor terör örgütünün içyüzünü görüyor. Dizi aslında bu uğurda kandırılmak istenen gençlere mesaj veriyor "gözünüzü açın, bu oyunlara alet olmayın" denmek isteniyor.

Tabii ki de bu yolun sonunun iyi birşey olmadığını pana film bizlere muro'nun öldürülmesi ile gösterecek. Rahatsız olan arkadaşlar neden rahatsız oluyorlar bilmem.

amerıkan emparyalızımın yarattıgı devrımcı mucadelemızde bıze tampon bolge yaramaz :D

Bana göre bu bir dizi olduguna göre, ve herkesde bunun bilincinde olduguna göre bir sakincasi yok.
Aslen Öglen ve Aksam vakti cikan Programlar benim görüsüme göre daha da sakincali yok onun Programi yok bunun Programi Sok Sok Sok niye öldürdü niye kacti az sonra.
O bununla berbaer olmus yok bununla. Bana ne Kardesim ?
Hani bir tanesi var ya öglen Program yapiyor Seda Sayan, Kardesim kac kere evlenir bir Insan ya? Yaslandigini Kabul edemiyor Psikolojik hasta bana göre.
Hergün sahit oldugumuz Progamlar.
Ben RTÜK Baskani olsam bunlara son veririm herhalde.

kurtlar vadisine 1 kere bile bakmadım herkes ne buluyor bu dizide arkadaşlar muro ne araba markasımı bir tür erik çeşidimi yoksa puro mu olacaktı puro bir cin içilen tütün diilmi arkadaşlar
:kop: :kop:

Ilk Göz Ağrimdi

Geri