Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamadık henüz, Ermaş'ın arabayı bulmasını bekliyorum.Sen nerden aldın?Sendekı arac ne?Goruslerın nedır arac ıcın?ugur596 link' Alıntı:ermastan mı aldın bugra
Alamadık henüz, Ermaş'ın arabayı bulmasını bekliyorum.Sen nerden aldın?Sendekı arac ne?Goruslerın nedır arac ıcın?bugrakorkmaz link' Alıntı:[quote author=ugur596 link=topic=2091.msg43622#msg43622 date=1313516967]
ermastan mı aldın bugra
Alamadık henüz, Ermaş'ın arabayı bulmasını bekliyorum.Sen nerden aldın?Sendekı arac ne?Goruslerın nedır arac ıcın?markopasa86 link' Alıntı:[quote author=bugrakorkmaz link=topic=2091.msg43630#msg43630 date=1313523926]
[quote author=ugur596 link=topic=2091.msg43622#msg43622 date=1313516967]
ermastan mı aldın bugra
Valla msn falan kullanıyorsan ozel mesaj olarak at.Ordan konusalım.ugur596 link' Alıntı:ben denizliden aldım bana da muğlada yok demişlerdi 3-4 ayı bulur dediler vazgeçtim denizliyi aradım 1.3ecoflex cosma siyah aldıkk sağolsunlar çok da ilgilendiler hemende teslim ettiler hatta navisi de navimaster onu da sormusun forumda.alırken ben de golf ve astra arasında çok geldim gittim ama sonunda astra almaya karar verdim.sağlamlık dersen golf daha sağlam gibi ama astranın duruşu yeter yaa.golf almış olsam yarın öbürgün ışıkta yanımda astra dursa yada yolda astra görsem içim gidecekti eminimopelde öyle boş marka sayılmaz sonuçta.golf yerine giulietta alfa romeo bakabilirsin bence o da çok hoş bir araba.eğer sorunların olursa grşebilirz muğlada az para vermiyorsun sonuçta
)